Learn2    Kursoversikt    Turer   Instruktørene    Steder   Gavekort    Om oss    Kontakt    🇬🇧

Turer og ferier i Norge

Våre ulike tilbud

Learn2Kayak holder også turer og ferier i kajakken - i tillegg til å holde kajakkurs. Enten du vil bli med på dags- eller kveldsturer i Oslofjorden, ta turen til Hvaler for skjærgården mot Sverige - eller du vil oppleve selve "indrefileten" av Norge fra kajakken - så har vi et opplegg til deg!

Oslofjorden

Varierte 3 timers turer fra Sollerud. Vi stiller med alt utstyr.

Pris: 940 kr

Les mer

Helgelandskysten

Selve "indrefileten" av norsk natur - oppleves fra kajakken. 4 dager.

Pris: 11.900 kr

Les mer

Våkne opp i dette landskapet

Titt ut av teltet. En ny morgen. Kajakkene ligger ved stranden. Vi skal på tur, men først morgenkaffe med de andre, litt frokost og så skal vi videre i dette vakre landskapet, sammen.

Vi stiller med

Vi stiller med utstyr

Vi stiller med alt kajakkutstyr, som kajakker, årer, vester, spruttrekk, drakter, åreposer, pumper etc. samt telt for kajakkferiene.


Dette tar dere med for turene i Oslofjorden:

🔹 Hånkle, skift, solkrem og drikke


Dette tar deltagerne med for kajakkferiene:

🔹 Mat for dagene i ute i naturen
🔹 Klær - vi sender liste over anbefalt pakking
🔹 Sovepose, liggeunderlag og primus

Svært erfarne turledere

4-dagers turene til Helgelandskysten og Hvaler ledes av Truls - en svært erfaren turleder. En som gjør at du alltid vil oppleve å være i trygge hender uansett forhold. Turlederen vil gjøre turvalg underveis basert på forholdene.

Truls lever et kajakk-liv nær sagt året rundt, i arktiske og antarktiske områder mye av året. Han rekker normalt bare noen få kurs hos oss før han drar på sine kajakkreiser. På grunn av Korona blir det kajakkferier i Norge.


På turene i Oslofjorden er det Finn, Melina, Hanne og Siri som er turledere. Alle er svært erfarne både kajakkinstruktører og turledere.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.