Learn2     Kursoversikten    Instruktørene   Kurssteder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Blogg    Kontakt    🇬🇧

Lær å flyte på ski

Det er lett

Ja, faktisk

Rull nedover

V

Skikurs klassisk

Nybegynnerkurs

For hvem: Dette kurset er for deg som er helt nybegynner. Du har kun prøvd langrenn 0-5 ganger før. Du vil lære det helt grunnleggende i teknikkene i klassisklangrenn.

Les mer

Klassisk litt øvet

For hvem: Dette langrennskurset er for deg som ikke har gått mye på ski og trenger et kurs for å beherske klassisk langrenn nok til å kunne gå gode turer på ski. Du synes det er vanskelig å få flyten på skiene. Vi skal knekke noen viktige koder for deg!

Les mer

Viderekommende

For hvem: Dette er kurset for "skimosjonisten". Dette langrennskurs er for deg som går en del på ski, men som klapper med skiene og ønsker å gå mer rasjonelt.

Les mer

Klassisk høyere nivå

For hvem: Dette langrennskurs er for deg som har gått viderekommende-kurset. Du går mye på ski og er teknisk god, men ønsker å spisse teknikken.

Les mer

Fjellet

Vi har skikurs ved en rekke fjelldestinasjoner i helgene gjennom vinteren.

Se oversikten

Privattimer

For deg som vil ha instruktøren for deg selv, eventuelt ha med deg 1-3 andre.

Se oversikten

Lær skøyting

Lær å danse på ski

Finn ditt kurs

Skøyting for nybegynnere

For hvem: Har du ikke skøytet noe særlig før, men ønsker å lære det grunnleggende ved skøyteteknikken, og kribler etter å komme dansende i skogen på ski – da er dette kurset for deg!

Les mer

Skøyting litt øvet

For hvem: Har du allerede gått litt skøyting og "flyter" greit avgårde, men synes det er tungt å gå slik du går og ønsker å forbedre teknikken og lære knepene for å gå mer rasjonelt? Da er dette kurset for deg!

Les mer

Skøyting viderekommende

For hvem: Dette kurset er for deg som allerede kan de ulike skøyteteknikkene: Enkeldans, dobbeldans og padling. Du er ute på rene skøyteøkter som trening.

Les mer

Barn & Unge

Teknikk & trøkk

Skifølelse & flyt

Skøyting & klassisk

7-8 år

For hvem: Dette er kurs for alle barn i alderen 7-8 år som vil lære god skiteknikk. Små grupper. Mye øving. Kurs i klassisk teknikk og skøyting.

Les mer

9-14 år

For hvem: Dette langrennskurset er for deg som er mellom 9 og 14 år. Du har gått en del skiturer men har lyst til å lære deg teknikken bedre slik at det blir mye artigere å gå på ski.

Les mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.