Instruktørene i Learn2Kayak

Finn

Finn har padlet flattvannspadling i mange år, men har de senere årene blitt havkajakk-entusiast og holder kajakkurs nesten hver dag. Han har et glødende engasjement for padling. 

"Svært inspirerende kurs. Trygt gjennomført." Bente Viddal, deltager.
"Finn tok vare på alle uansett grunnlag og ferdighet. En helt topp instruktør." Glenn Skillebæk, deltager.

Siri

Siri har padlet siden hun var 14 år og startet i Bærum Kajakk klubb på Kalvøya. Siden har Siri har blitt en ivrig havpadler.

"Grunnkurs Learn2Kayak i Oslofjorden anbefales på det varmeste. En fantastisk opplevelse med en unik og herlig instruktør Siri Halle i to flotte dager!" Gitte Erlandsen, deltager.
"Superfornøyd med alt!" Ida, deltager.

Bent

Erfaren kajakkpadler, instruktør og turguide, som har padlet kajakk siden ungdomstiden - både flattvann, havkajakk og elv. Konkurrerer fortsatt. Blir veldig motivert av deltakernes mestring på kursene!

"Veldig godt fornøyd. Flink og hyggelig kursleder som var med på skape en fin stemning gjennom hele kurset. Fikk meg til å føle meg trygg i kajakken." Jan Erik Breimo, deltager.

Hanne

Hanne har padlet det meste av livet, men tok instruktørutdannelsen først de senere årene. Hanne holder kurs på onsdager og torsdager. Hun holder 55+ kursene.

"Hanne var kjempeflink! Dynamisk, oppmerksom og engasjert. Ikke minst var hun flink til å lære bort. Anbefales på det varmeste!" kristine Solli, deltager.
"Full score på alt!". Elin Urkedal, deltager.
"Strålende fornøyd m kurset!" Yvonne Tima, deltager.

Truls

Truls er en svært erfaren padler, og når han ikke holder kurs for Learn2Kayak er han stort sett i arktiske strøk på sommeren og i antarktiske strøk på vinteren  i kajakken - blant isfjell, pingviner, seler og isbjørner. 

"Lærerikt !!" Berit Nygård, deltager.
"Utrolig fint kurs, trygg atmosfære og likevel avslappet stemning. Kjempedyktig instruktør med høyt fokus på sikkerhet og ga oss tryggheten vi trenger for å padle på egenhånd!" Kaja Bergerud, deltager.

Melina

Melina er kajakkentusiast med glød i sin formidlingsevne, som også har gitt hennes kurs topp score.

Melina holder kurs på onsdager og torsdager.

"Veldig bra kurs! Melina gjorde en kjempeinnsats, og alene dro hun oss alle 10 gamlingene gjennom til stor glede for alle! Godt gjort!" Øyvind Øverbø, deltager 55+ kurs