Learn2    Kursoversikt    Turer   Instruktørene    Steder    Gavekort    Om oss    Kontakt    🇬🇧

Instruktørene

Lyst til å bli Learn2Kayak-instruktør?

Vi søker en padle-entusiast med aktivitetslederkurs og med teft for formidling.
Ta kontakt med oss på [email protected]

Siri Halle - Sportslig leder

Siri er padleentusiast som har padlet mye siden hun var 14 år og startet i Bærum Kajakk klubb på Kalvøya. Hun brukte padling som en del av treningen på somrene i alle årene hun satset aktivt ski.

Det er først de siste årene at Siri har blitt en ivrig havpadler. Det å kunne dra på turer ute i skjæra, særlig på Sørlandet er noe Siri liker svært godt og det er nå mer det som lokker henne ut i kajakken, enn det å trene for treningens skyld. Aller mest liker hun å spre idrettsglede - i partallsuker!

"Grunnkurs Learn2Kayak i Oslofjorden anbefales på det varmeste. En fantastisk opplevelse med en unik og herlig instruktør Siri Halle i to flotte dager!" Gitte Erlandsen, deltager.
"Superfornøyd med alt!" Ida, deltager.
"Svært fornøyd! Engasjert og positiv instruktør, med gode tilbakemeldinger." Mads, deltager.
"Kjempegøy! Trygt og forutsigbart. Passe tempo. God tid til å øve, uten at det blir kjedelig. Godt humør og god stemning!" Åshild, deltager.
"Supert. Inspirerer til kajakk-kjøp:-)" Bjørn, deltager.
"Veldig bra kurs, overgikk mine forventninger :-)" Frode, deltager.

Finn Mathisen 

Finn har padlet flattvannspadling i mange år, men har de senere årene blitt havkajakk-entusiast og har tatt instruktør-opplæringsstigen til padleforbundet. Utenom padlesongen blir det mye ski og sykling, samt turer i skogen og på fjellet. Han har et glødende engasjement for padling og teknikk og ser hvert år frem mot en sesong med kurs for Learn2Kayak. Finn får svært gode tilbakemeldinger. 

Finn holder Grunnkurs alle helgene og Utvidet introkurs på mandager og tirsdager.

"Svært inspirerende kurs. Trygt gjennomført." Bente Viddal, deltager.
"Finn tok vare på alle uansett grunnlag og ferdighet. En helt topp instruktør." Glenn Skillebæk, deltager.
"Kjempeartig kurs. Lærte masse:). Tålmodig og hyggelig instruktør som tok seg tid til å svare på spørsmål og vise eksempler" Ann-Christin Kløften, deltager.
"Godt pedagogisk presentert og drillet!" Grete Hoviosen, deltager.
"Svært fornøyd! Finn er en fremragende instruktør, lyttende, rolig og positiv." Yngvar, deltager. 
"God instruktør som lytter, instruerer godt, er positiv og presser ingen. En vellykket helg." Ynge, deltager. 
"Veldig flink fyr. Lærte masse på kort tid." Bente, deltager.

Hanne

Hanne har padlet det meste av livet, men tok instruktørutdannelsen først de senere årene. Hanne holder kurs på onsdager og torsdager. Hun holder 55+ kursene.

"Hanne var kjempeflink! Dynamisk, oppmerksom og engasjert. Ikke minst var hun flink til å lære bort. Anbefales på det varmeste!" kristine Solli, deltager.
"Full score på alt!". Elin Urkedal, deltager.
"Strålende fornøyd m kurset!" Yvonne Tima, deltager.

Melina

Melina er kajakkentusiast med glød i sin formidlingsevne, som også har gitt hennes kurs topp score.

Melina holder kurs på onsdager og torsdager.

"Veldig bra kurs! Melina gjorde en kjempeinnsats, og alene dro hun oss alle 10 gamlingene gjennom til stor glede for alle! Godt gjort!" Øyvind Øverbø, deltager 55+ kurs
"Et helhetsinntrykk, øvelser og en instruktør som gav stor trygghet, som igjen har gitt meg stor trygghet og økt glede ved å være ute i kajakk." Eva Stokkebekk, deltager.
"Veldig dyktig instruktør, følte meg veldig trygg og godt passet på, lærte masse". Reidun Gulbrandsen, deltager.

Truls

Truls er en svært erfaren padler, og når han ikke holder kurs for Learn2Kayak er han stort sett i arktiske strøk på sommeren og i antartiske strøk på vinteren (norske vinteren) hvor han er å finne i kajakken - blant isfjell, pingviner, seler og isbjørner. Han har holdt kajakkurs og kajakkturer på Svalbard i en årrekke.

Truls holder kurs på forsommeren og kajakkferiene våre på sommeren.

"Veldig bra kurs" Tom Erling Hansen, deltager.
"Veldig OK med 55+ kurs - det gjorde at terskelen var mye lavere for å melde seg på! Samt at da instuktør også var en person i samme alder, og ikke en på etpar og 20" Frøydis Hegna, deltager.
"Veldig gode tilbakemedinger fra instruktør. Enkelt og forståelig. Det viktigeste først, og detaljer etterhvert." Robert, deltager.

"Kjempegøy!" Anne Merete Husøy, deltager. 
"Lærerikt !!" Berit Nygård, deltager.
"Utrolig fint kurs, trygg atmosfære og likevel avslappet stemning. Kjempedyktig instruktør med høyt fokus på sikkerhet og ga oss tryggheten vi trenger for å padle på egenhånd!" Kaja Bergerud, deltager.


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.