Learn2    Kursoversikt    Instruktørene    Steder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Kontakt    Blogg    🇬🇧

Instruktørene

Siri Halle

Siri er tidligere aktiv friidrettsutøver. Hun begynte sin løpekarriere i Fossum, drev med sprint, mellomdistanse og mangekamp.

Siri har utdanning fra idrettshøyskolen og er siviløkonom. Hun er også tidligere jr-verdensmester i langrenn. Siri elsker å spre idrettsglede. Siri holder Learn2Run-kurs i Oslo.

"Dette er en av de aller beste kursene jeg noen gang har deltatt på. Siri var rett på sak, tydelig, med få ord greide hun å beskrive det essensielle. Kombinasjonen mellom introduksjon, gjøre øvelser og "bli" sett - med etterfølgende feedback var topp." Geir, deltager.

Benedicte

Benedicte er en aktiv friidrettsutøver som har spesialisert seg på langsprint.

Hun har vært i norgestoppen siden 2006 og er innehaver av en rekke medaljer, blant annet to gull på 400m og et gull på 400m hk på seniornivå.

Hun har også hatt norsk rekord på distansene 300m hk og 600m.

Benedicte holder Learn2Runs løpekurs i Oslo og Bærum.

Eivind

Eivind er 30 år og bosatt på Lambertseter i Oslo. Har tidligere vært aktiv friidrettsutøver, og har trent mot 400m og 800m.

Han har løpt 400 meter på 50,89 og 800 meter på 1.57,48. Dette var som student i Trondheim. Nå jobber Eivind i Oslo og er aktiv mosjonist.

Av trenerutdanning har Eivind Trener 1 kurs i friidrett (barnefriidrett + ungdomsfriidrett).

Eivind holder løpekurs i Oslo, Asker og Bærum.

"Fint og intensivt kurs, fikk med meg en del tips jeg vil jobbe videre med. Eivindvar flink og hyggelig." Kyrre Grimstad, deltager.
"Superfornøyd - lærte meg det jeg var for å lære. Hyggelig instruktør." Helle Christin Nyhus, deltager.
"Veldig bra kurs. Mange nyttige tips å ta med seg videre. Når jeg blir skadefri igjen" Beate Bull, deltager.

Folake

Folake har drevet med friidrett siden hun var 15 år, og satser fortsatt fullt ved siden av å studere juss på universitet. Hun løper 60m, 100m og 200m - med andre ord en sprinter.

Folake har en sølvmedalje på 100m fra jr. Em i 2009. Hun har også deltatt i en rekke jr og senior mesterskap.

Folake er nyutdannet jurist.

Folake holder Learn2Run-kurs i Oslo.

"Kjempebra! Det var helt kanon! Skulle gjerne gått på kurs med dere hver dag året rundt! Instruktøren er helt rå. Hun klarte elegant å få alle med til tross for at ferdighetsnivå varierer." Ragnhild, deltager.

Hilde

Hilde er tidliger aktiv friidrettsutøver. Hun er blant annet tidligere jr. Norgesmester på 800 m og 3000 m og har 5. plass som beste prestasjon i senior NM (1500m). Hun har vunnet NM stafett og Holmenkollstafetten med BFG Fana. Hun har representert Norge internasjonalt. I 2002 fikk hun sitt første barn og idrettskarrieren ble til er aktiv mosjonist- tilværelse.

De siste årene er det lengre løp som har fanget interesse og Hilde har deltatt i flere halvmaraton og maraton. Hilde har bred kunnskap innenfor utholdenhetstrening, løps- teknikk og treningsplanlegging og er lærer av yrke. I tillegg er hun nyutdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole

Hilde holder Learn2Run-kursene i Bergen.

"Fint sted, kjekk gruppe og veldig flink instruktør. Veldig nyttig for meg, føler jeg har tatt et langt skritt videre og fått mer løpeglede." Solveig Renslo, deltager.
"Superinspurerende instruktør og gjeng på kurset" Terje Monssen, deltager.

Karianne

Karianne er 44 år og bor i Bærum. Hun drev aktivt med friidrett (800-1500) i oppveksten, med mange gode resultater. De siste 5-6 årene har hun tatt opp igjen denne interessen.

Karianne løper gjerne forsatt noen løp på banen, men løper nå hovedsaklig fra 5 km til hel maraton. Rekorder i år: 5 km: 18,41, 10 km. 38,11, halv: 1,24, og hel 3.08.

Karianne jobber til daglig som lærer.

Karianne holder Learn2Run-kurs i Oslo, Asker og Bærum.

"Karianne er utrolig dyktig og pedagogisk. Så flott, lett og intuitivt instruert. Alt sitter som spikret i hodet og overraskende bra i kroppen og. Jeg løper lettere og er så glad for at jeg tok kurset." Eyrun Thune, deltager.

Maren

Maren er tidliger aktiv friidrettsutøver fra Trondheim. I voksen alder har hun etablert seg som en ivrig mosjonist, med langrenn og løping som soleklare favorittaktiviteter. Maren trives godt med å spre løpeteknikk og løpsglede!

Maren holder løpekurs i Oslo.

"Maren er strålende - glad, positiv og oppmuntrende og flink til å gi tilbakemeldinger til hver og en av oss." Eli, deltager.

"Inner tier for meg. Bra med "få" personer - vi var 5. Alle fikk sakt noe og fikk konkrete tilbakemeldinger" Dag Roar, deltager.

Marthe Katrine

Marthe vil lære deg hvordan du vil trene for å få mest effekt ut av treningen din. Uansett om du trener 2-3 ganger i uken, 4-5 ganger i uken eller 6-7 ganger i uken.

Marthe er regjerende Norgesmester i maratonløping og har blant annet vunnet Stockholm Maraton og Oslo Maraton flere ganger.

I tillegg til å være en fabelaktig løper med treningsfaglig bakgrunn, er Marthe Katrine også lærerutdannet og dermed også en inspirerende god pedagog.

"Veldig bra kurs, med hyggelig og motiverende instruktør. Hun var flink til å tilrettelegge så alle i gruppen lærte mye på sitt nivå." Silja Hjelmstadstuen.

Tanja

Tanja er tidligere friidrettsutøver med NM deltagelser på 400mhk, samt mellomdistanse og gateløp. Av idrettsudanning er Tanja utdannet Idrettslærer fra Norges Idrettshøgskole, samt Topptrener 1 fra Olympiatoppen. 

Hun jobber til daglig som Idrettslærer ved Frederik II VGS i Fredrikstad. Hun er fortsatt friidrettstrener i Fredrikstad Idrettsforening.

Tanja holder Learn2Run-kurs i Oslo og Østfold.

"Meget bra kurs og det ble gjennomført med en befriende humor. Flott at hver enkelt fikk tips til hva vi kunne bli bedre på. Var deilig sliten etterpå." Per, deltager.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.