1.990,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Klassisk online-kurs

Lær å flyte på ski ved å lære teknikkene i klassisk langrenn, samt lære om skitrening og skismøring

  • Mer enn 30 opplæringsvideoer

  • Grundig og enkel å følge

  • Lær av verdensmestere

  • Tilgang fra alle plattformer

  • 20 dager full returrett

  • Du vil ha evig tilgang

Sagt om kurset:

Her har du mye bra. Du forklarer på en enkel og grei måte. Her kommer læreren Siri til sin rett. Det er så bra at du ser elevene dine og er så inkluderende. Du prater til elevene dine og lytter til dem, det er bra. Dette liker jeg. Bra jobbet. Du har også blikk for detaljer på stavene og skiene bra. Vi elever liker å få litt råd og tips under veis vet du. Vi liker også og bli sett og hørt, så det er veldig bra. Det er også bra at vi ikke blir glemt så fort vi har kjøpt kurset da. Det er fint at vi kan kommentere, for det lærer begge parter av. Det er flott med litt bonus også da. Trene riktig ungå skader. Her får man også en større helhet i det hele. Det er så bra. Hilsen Ivar.

Ivar Magne Johannessen

Endelig, etter mange års streving med diagonalgang har jeg skjønt det. De siste to helgene har det vært mye «aha!!», «oi» og brede smil på skituren. Kurset er informativt, lett forståelig og gir en super veiledning. For meg, ble metaforen om lengdehopp en innertier. Det samme gjorde analysen av Astrid U.J’ demonstrasjon. Jeg gleder meg til å trene mer og til å få enda mer skiglede på klassisk Takk for et flott kurs.

Terje Grevle

Kurset er inspirerende og instruksjonen er lett å følge. Det blir gøy å trene og fremgangen kommer ganske raskt. Kan anbefales til alle uansett nivå.

Kristin Kjær

Jeg er fornøyd med endelig å ha funnet skiteknikken på både klassisk og skøyting gjennom video-programmene til Learn2ski. Har tidligere fått instruksjoner i skiteknikk på klassisk og skøyting gjennom lokale skiklubber, you tube på nettet av tidligere landslagsløpere som forklarer skiteknikk og ved å studere skiteknikk gjennom langrenn.com og Steinar Mundal sin skiteknikk dvd uten å ha skjønt hva som er det grunnleggende. De fleste skiteknikk instruktører som forklarer skiteknikk forklarer bare viktigheten med å ha en lav skulder ved framføring av skistaven og en svikt i kneet og glemmer å forklare viktigheten hvorfor en svikter i knærne og selve utførelsen av bevegelsene. Da er en liksom like langt. De går rundt grøten liksom og ikke kommer til selve poenget på hva som er det grunnleggende som dere i Learn2ski gjør. Det har forøvrig vært veldig frustrerende å stille opp i skirenn og konkurranser gjennom mange år å lure på om en kanskje ikke går teknisk riktig på ski og kanskje målet om merket i Birken uteblir. Tidligere år på skirenn og konkurranser ville jeg ofte bryte og gi opp i skirenn og konkurranser for det ble for tøft selv om jeg hadde en god grunntrening gjennom sommeren på rulleski og løping og barmarkstrening på høsten. Jeg ser nå at jeg falt gjennom teknisk i skirenn både i klassisk og skøyting og famlet og gikk lite rasjonelt og effektivt. Langrenn og trening på ski betyr mye for meg. Derfor er det endelig godt å kunne senke skuldrene å slippe å lete lengre etter hva som er den grunnleggende måten å gå på i både klassisk og skøyting. Jeg har funnet det takket være skiteknikk video-programmene til Learn2ski.

Tom Ove Akselsen