Learn2Skis nettkurs i klassisk langrenn

2.990,00 NOK

Lær å flyte på ski ved å lære alle teknikkene i klassisk langrenn. I hver klassisk teknikk (staking, diagonalgang og dobbelttak med fraspark) vil du få en grundig gjennomgang av Siri Halle. Hun vil videre vise de typiske feilene i hver teknikk og øvelser for å få til teknikken, som hun og Astrid Uhrenholt Jacobsen viser. Du vil også kunne følge deltagere på de ulike nivåene. Alt presentert i videoform, så det er grundig, men også lett å følge. I tillegg vil du lære om skitrening og få med smørekurs-videoer

✦  Tilgang fra alle plattformer i et år
✦  Mer enn 30 opplærings-videoer
✦  Kurset er grundig og enkelt å følge
✦  Du har 20 dagers full returrett

Sagt om kurset:

Endelig, etter mange års streving med diagonalgang har jeg skjønt det. De siste to helgene har det vært mye «aha!!», «oi» og brede smil på skituren. Kurset er informativt, lett forståelig og gir en super veiledning. For meg, ble metaforen om lengdehopp en innertier. Det samme gjorde analysen av Astrid U.J’ demonstrasjon. Jeg gleder meg til å trene mer og til å få enda mer skiglede på klassisk Takk for et flott kurs.

Terje Grevle

Veldigt gode lærerike kurs som du og dine kolegaer har laget. Jeg kjøpte først klassisk så synes jeg det var så bra at jeg kjøpte skøyte kurset rett etterpå. Er inne på kursene støtt og stadig. På sommeren for å terpe litt på rulleski og så har jeg repetert begge kursene før og under skisesongen. Meget fornøyd og kan sterkt anbefale disse for nye kunder. Skulle gjerne vært med dere ute i marka, men er vanskelig siden vi bor på vestlandet.

Rune Holta

Kurset gir meg alt jeg trenger gjennom gode videoer. Jeg synes Siri viser teknikkene for skøyting og klassisk på en glimrende måte. Rulleski- og styrketreningsmodulene var også veldig nyttige, da jeg også ville vite hvordan jeg kan trene et godt grunnlag for skisesongen også resten av året.

Christian Ellefsen

Kurset er inspirerende og instruksjonen er lett å følge. Det blir gøy å trene og fremgangen kommer ganske raskt. Kan anbefales til alle uansett nivå.

Kristin Kjær

Her har du mye bra. Du forklarer på en enkel og grei måte. Her kommer læreren Siri til sin rett. Det er så bra at du ser elevene dine og er så inkluderende. Du prater til elevene dine og lytter til dem, det er bra. Dette liker jeg. Bra jobbet. Du har også blikk for detaljer på stavene og skiene bra. Vi elever liker å få litt råd og tips under veis vet du. Vi liker også og bli sett og hørt, så det er veldig bra. Det er også bra at vi ikke blir glemt så fort vi har kjøpt kurset da. Det er fint at vi kan kommentere, for det lærer begge parter av. Det er flott med litt bonus også da. Trene riktig ungå skader. Her får man også en større helhet i det hele. Det er så bra. Hilsen Ivar.

Ivar Magne Johannessen

Jeg er fornøyd med endelig å ha funnet skiteknikken på både klassisk og skøyting gjennom video-programmene til Learn2ski. Har tidligere fått instruksjoner i skiteknikk på klassisk og skøyting gjennom lokale skiklubber, you tube på nettet av tidligere landslagsløpere som forklarer skiteknikk og ved å studere skiteknikk gjennom langrenn.com og Steinar Mundal sin skiteknikk dvd uten å ha skjønt hva som er det grunnleggende. De fleste skiteknikk instruktører som forklarer skiteknikk forklarer bare viktigheten med å ha en lav skulder ved framføring av skistaven og en svikt i kneet og glemmer å forklare viktigheten hvorfor en svikter i knærne og selve utførelsen av bevegelsene. Da er en liksom like langt. De går rundt grøten liksom og ikke kommer til selve poenget på hva som er det grunnleggende som dere i Learn2ski gjør. Det har forøvrig vært veldig frustrerende å stille opp i skirenn og konkurranser gjennom mange år å lure på om en kanskje ikke går teknisk riktig på ski og kanskje målet om merket i Birken uteblir. Tidligere år på skirenn og konkurranser ville jeg ofte bryte og gi opp i skirenn og konkurranser for det ble for tøft selv om jeg hadde en god grunntrening gjennom sommeren på rulleski og løping og barmarkstrening på høsten. Jeg ser nå at jeg falt gjennom teknisk i skirenn både i klassisk og skøyting og famlet og gikk lite rasjonelt og effektivt. Langrenn og trening på ski betyr mye for meg. Derfor er det endelig godt å kunne senke skuldrene å slippe å lete lengre etter hva som er den grunnleggende måten å gå på i både klassisk og skøyting. Jeg har funnet det takket være skiteknikk video-programmene til Learn2ski.

Tom Ove Akselsen - aktiv skimosjonist

Kontoinformasjon

Trenger du hjelp? Send en e-post til support

Fortsett

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Fortsett

Fullfør