Learn2    Kursoversikt    Turer   Instruktørene    Steder    Gavekort    Om oss    Kontakt    🇬🇧

Om Learn2Kayak

Learn2Kayak

Learn2Kayak er en del av Learn2 Gruppen, som ble stiftet i januar 2009, som et enkeltmannsforetak med én idrett (Learn2Ski) og en instruktør, Siri Halle. Ettersom Halle også selv er en erfaren padle-entusiast var Learn2Kayak en av de første idrettene som ble innlemmet i Learn2. Learn2Kayak ble etablert i 2012.

Utgangspunktet for alle Learn2-idrettene er: Proffe instruktører, kurs over kun 1-3 kvelder og små grupper på de ulike nivåene.

 

Learn2 Gruppen

I Learn2 Gruppen bygger vi sten på sten og nye idretter har kommet til. Vi har nå - i tillegg til Learn2Ski og Learn2Kayak har vi, Learn2Run og Learn2Windsurf, Learn2Bike og Learn2Climb.

I alle idretter søker vi kontinuerlig å bli bedre til å formidle teknikk og med det bidra til økt idrettsglede, mer trening og bedre helse.

 

Learn2-kontoret

De fleste kursene i Learn2 er ute i naturen til lands og til vanns, men administreres fra Learn2-kontoret i Alfheimveien 10 på Jar. 
Siri Halle er daglig leder.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.