Om oss

 

Learn2Ski

Learn2Ski er en del av Learn2 Gruppen, som ble stiftet i 2008, først som et enkeltmannsforetak med én skiinstruktør, Siri Halle, og fra 2010 som selskap som etterhvert fikk navnet Learn2 Gruppen.

Merkenavnet var Learn2Ski og firmaet drev først utelukkende med langrennskurs.

I 2010 var 11 instruktører tilknyttet Learn2Ski. I dag er vi 50 instruktører rundt om i landet, og vi har rundt 2000 deltagere på våre kurs hver vinter. De fleste instruktørene har selv vært toppløpere eller topptrenere i langrenn. Nå ivrer de for å spre skiteknikk og skiglede til folket.

Formidling av skiteknikk er fagfeltet Learn2Ski har spesialisert seg på. Instruktørene drilles i å formidle teknikk til de ulike mosjonist-nivåene, det vil si kursnivåene.

Visjonen vår: "Vi vil gjøre mørketiden lys!"


Misjonen vår: "Å skape et videreutviklende og godt miljø for tidligere aktive skiløpere - Slik at de kan videreformidle kunnskapen sin på en lettfattelig måte - og tjene godt på det - Gir svært fornøyde kunder".

 

Learn2 Gruppen

I Learn2 Gruppen bygger vi sten på sten og nye idretter har kommet til. Vi har nå - i tillegg til Learn2Ski - kursaktivitet hele året med Learn2Run, Learn2Kayak og Learn2Windsurf.

Felles for alle Learn2-idrettene er at det er teknikk-kurs med svært dyktige instruktører - i små grupper - over få kurskvelder. Deltagere skal lære mye teknikk på relativt kort tid - i en hektisk hverdag.

I alle idretter søker vi kontinuerlig å bli bedre til å formidle teknikk og med det bidra til økt idrettsglede.

 

Learn2-kontoret

De fleste kursene i Learn2 er ute i naturen, men administrasjonen sitter i Fjordveien på Høvik. Petter Stensland er daglig leder.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.