Learn2    Kursoversikten    Instruktørene    Kurssteder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Blogg    Kontakt    🇬🇧

Spørsmål og Svar

Spørsmål: Jeg føler meg som en nybegynner, skal jeg gå på nybegynnerkurset?

Svar: Husk at "nybegynnerkurset" er for virkelig nybegynnere. Det vil si at her lærer man å ta på seg skiene, klare å gå med ski på bena og lære å ploge. Kan du gå uten å falle og er rimelig trygg, da er du "litt øvet".

Spørsmål: Jeg lurer på om jeg passer for "litt øvet" eller "viderekommende"?

Svar: Hvis du glir på skiene når du går, og kan bruke skiturene som mosjon, da er du normalt viderekommende. Hvis du går på ski mer som du går på bena, uten å gli noe særlig, da er du litt øvet. Staker du i slakt terreng - da er du viderekommende:-)

Et spørsmål til deg: Når du kjører utfor en bakke som flater ut - vil du da gli ut farten og begynne å gå diagonalgang, eller vil du stake aktivt? Staker du aktivt så er du viderekommen. Vi har prøvd en rekke definisjoner, men dette spørsmålet har vist seg som den beste "defineringen" av om man er på litt øvet eller viderekommende nivå.

Spørsmål: Det er ganske stort nivåspenn på "viderekommende" kurset, hvorfor det?

Svar: Grunnen til det er at dette nivåspennet passer sammen pedagogisk. Det som er essensen i det vi jobber med på dette nivået går igjen for nær sagt alle i denne gruppen, dog i større eller mindre grad. Vi tar det som er felles for alle i gjennomgangen, mens det som gjelder spesifikt den enkelte tar vi opp en-til-en under øvingen.

Spørsmål: Jeg lurer på om jeg passer for "viderekommende" eller "høyere nivå" i klassisk?

Svar: Svar: Hvis du fortsatt "klapper" med skiene så er viderekommende det rette kurset for deg.

Spørsmål: Kan jeg bytte kurs, hvis jeg oppdager at jeg har valgt feil kurs?

Svar: Du kan bytte kurs inntil 1 uke før kursstart. Da sender du mail med informasjon om det kurset du er påmeldt på og hvilket kurs du ønsker isteden. Husk å skrive navn på kurset, kursstedet og klokkeslett. Du sender forespørselen om kursbyttet til: [email protected]

Spørsmål: Hvis jeg blir syk, mister jeg da den kurs-dagen/-kvelden?

Svar: Hvis du er syk og ikke har anledning til å delta på skikurset, kan vi gi deg 2-ukers tilgang til en grundig video-gjennomgang av alle teknikkene. Da sender du oss sykemelding, så ordner vi deg tilgang. Det er ikke anledning til å be om nytt kurs, refusjon eller "hoppe inn i" et annet pågående kurs på grunn av egen sykdom. Link til kundebetingelsene. Kundebetingelsene er det også link til fra hver av kurssidene og fra hver av regions-sidene.

Spørsmål: Jeg lurer på nøyaktig hvor vi skal møtes?

Svar: På vår kurssted-side holder vi deg oppdatert, både med hvor kurset holdes, om det evt må flyttes, veibeskrivelse til stedet og møteplass!

Husk å møte opp i god tid. Det kan være litt kaotisk i parkeringsområdene, særlig når det er glatt.

Spørsmål: Hva skjer hvis det ikke er snø?

Svar: Vi arrangerer kurs der det er gode snøforhold, men skulle det vise seg å være for lite snø til at vi kan holde et godt kurs, så flytter vi kurset til et snøsikkert sted (reservearena). Reservearenaene er kjent for å ha snø selv de vintrene som er "grønne". Hvis det likevel ikke er skiforhold selv på reservearenaen - ja, da setter vi opp ekstrakurs senere på vinteren, slik at det blir kurs uansett!

Du har også anledning til å bytte til et annet kurs isteden. Reservearenaene finner du på kurssted-siden vår. 

Spørsmål: Har dere en kuldegrense?

Svar: Vi har en nedre kuldegrense på -20 grader. Alle deltagere er mye i bevegelse og det er fullt ut forsvarlig å holde kurs ned til -20. Når det er kaldere enn -10 grader anbefaler vi votter, buff/ørevarmere, godt med tøy og støvleovertrekk. Har du ikke støvleovertrekk kan du lage hull foran på et par gamle raggsokker. Hvis det skulle bli kaldere enn -20 grader vil vi avlyse den kurskvelden og finne et nytt tidspunkt.

Spørsmål: Hvor mange er det i hver gruppe?

Svar: Maksantallet på hver kursgruppe er 8 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. 
I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 kvelders kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere. 
Helgekurs tilsvarende. 

Spørsmål: Gavekortkoden virkere ikke..

Svar: Joda, du har da antagelig brukt referansenr i kvitteringen på kjøpet istedenfor gavekort-koden i selve gavekortet.

Gavekortet sendes fra systemet vi benytter, så hvis du søker det opp i mailbox'en din, så søk på e-post fra deltager.no.

Spørsmål: Hvor finner jeg kundebetingelsene?

Kundebetingelser er lett tilgjengelig fra hver av kurssidene våre og fra hver av region-sidene våre. Vi legger ved link her også: Kundebetingelsene

Hvis du fortsatt ikke har fått svar på det du lurer på kan du kontakte oss på: [email protected]

Vi vil svare deg så raskt vi kan. I høysesongen for skikurs med svært mange henvendelser bestreber vi å svare hastesaker samme dag/natt. Henvendelser ellers blir besvart i løpet av påfølgende helg.

Vi ønsker deg en god dag og velkommen til skikurs!

Med sportslig hilsen Petter Stensland
Daglig leder Learn2Ski

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.