Learn2    Kursene    Instruktørene    Sted    Gavekort    Spørsmål    Om oss    Kontakt

Om oss

LEARN2 GRUPPEN

Litt historikk
Learn2Bike er en del av Learn2 Gruppen, som ble stiftet i januar 2009, som et enkeltmannsforetak som drev skikursvirksomhet med én skiinstruktør, Siri Halle. Merkenavnet var Learn2Ski og firmaet drev utelukkende med langrennskurs.

I 2014 ble vi fem idretter og 150 instruktører til sammen. Vi holdt kurs rundt omkring i landet.

I 2014 ble Learn2Bike etablert - etter å ha "modnet seg" over lang tid. 

I Learn2 Gruppen bygger vi sten på sten og nye idretter har kommet til. Vi begynte med Learn2Ski - Nå har vi kursaktivitet hele året med Learn2Ski, Learn2Bike, Learn2Run.no, Learn2Kayak.no og Learn2Windsurf.no.


Learn2Bike

Learn2Bike er sykkelkurs innen både på landevei- og terrengsykling, og tilbys både for mosjonister og aktive mosjonister.

Formål: Gjennom et tilrettelagt og godt opplegg for våre instruktører - legger vi forholdene til rette for høy kvalitet på våre kurs. Her står videreutvikling og kundetilfredshet i sentrum. Våre instruktører er spesialister på teknikk. I opplæringsopplegget for våre instruktører er fokuset riktig tilpasning til hvert enkelt kurs og dets deltagere. Det er oppskriften, mener vi, på å gi den beste tekniske veiledningen faglig. Faglig tilnærming skal gå hånd i hånd med pedagogisk tilrettelagt opplegg og formidling, samtidig vil vi gjennom våre kurs aldri glemme at det er idrettsglede vi sprer!

 

Det arrangeres utendørstreninger hver dag - hele året. På vinteren arrangerer vi langrennstreninger. Her kan man trene på det man har lært på Learn2Ski-kurset. Foreløpig er dette tilbudet kun i Stor-Oslo, men vi håper at også dette tilbudet kan bli landsdekkende.


Learn2-kontoret
Learn2-kontoret ligger på Høvik, rett utenfor Oslo. Her jobber vi for å yte god service og være tilgjengelige for våre kunder, tilrettelegge for våre trenere og utvikle konseptet videre.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.