Learn2    Kursene    Instruktørene    Sted    Gavekort    Spørsmål     Om oss   Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sykkelkurs med Learn2Bike!

🔹 Velg i landevei- eller terrengsykling

🔹 Velg ditt nivå

🔹 Proffe instruktører

🔹 Små grupper (4-8 personer)

🔹 For privatpersoner

🔹 For bedrifter

Nyttige råd - meld deg på vårt e-brev

Vil du følge vårt populære e-brev. Registrer deg her. Du vil få utvalgte råd fra oss en til to ganger i måneden.

NB: Tilbudet er selvsagt helt uforpliktende.

Våre sykkelkurs

Vi tilbyr sykkelkurs for landevei og terreng, privattimer og bedriftskurs. Velg det kurset som passer for deg. NB: Sykkelkursene vil bli lagt ut i løpet av mai måned.

Terreng Mosjon

Dette er kurset for deg som har lyst til å komme i gang med sykling i terreng. Les mer

Sykkelkurs - Terreng - mosjon

Terreng Aktiv mosjon

Dette er kurset for deg som sykler aktivt som en del av din trening i hverdagen. Les mer

Sykkelkurs - Terreng - aktiv mosjon

Bedriftskurs

Sykkelkurs for bedrifter og grupper som vil ha egne kursgrupper. Be om tilbud

Be om tilbud

Landevei Mosjon

Dette er sykkelkurset for alle som har lyst til å komme i gang med landeveisykling. Les mer

Sykkelkurs - Ladevei - mosjon

Landevei Aktiv mosjon

Teknikkurs i sykling for deg som sykler som trening og noe konkurranse. Les mer

Sykkelkurs - Landevei - aktiv mosjon

Privattime

Vil du (dere) ha egen instruktør - da er privattime(r) tingen for deg (dere). Les mer

Privattimer i sykkelteknikk

Hvorfor sykkelkurs og justering av sete

Vi spør Norgesmester og Learn2Bike-instruktør Fredrik Haraldset om hvorfor man har nytte av sykkelkurs og hva er de typiske utfordringene folk har som da gjennomgåes.

Vi spør også deltager om hvorfor hun vil på sykkelkurs.

 

 

Priser

1900 kr

Sykkelkurs 3 timer

Hele kurset på en kveld

fra 1450 kr

Privattimer

50 minutter

fra 2300 kr

Dobbel privattimer

75 minutter

Misjon

Å formidle sikker sykling, slik at deltagere kan oppleve denne flotte sporten på en trygg måte. Vi skal formidle dette på en energisk og inspirerende måte, slik at kurset blir en av mange flotte opplevelser på sykkelen.

Hvordan forsere forhøyninger

De aller fleste gjør motsatt av hva som er god teknikk for å komme over humper, som fortauskanter og større røtter.

Instruktør-Fredrik viser deg hvordan det skal gjøres.

 

Instruktørene

Instruktørene

Instruktørene i Learn2Bike er i Norges- og verdenstoppen i sykling.

- Fredrik Haraldseth
- Eivind Røed

Les mer om instruktørene i Learn2Bike: 
Instruktørene

"Hei Siri! Dere har jo så mange flinke og kjekke, så det er en lyst! Håper snøen kommer snart her også 🙂 Fikk ellers bruk for det jeg lærte på sykling/teknikk-kurset. Jeg heiv meg med på en shop-ride der Gunn Rita Dahle Flesjå var trekkplasteret. 1,5t sykling med Gunn Rita, på skogsvei og sti og på uvørent underlag. Det var magisk! Da var det godt jeg hadde vært på kurs hos dere!! Kom meg til og med over ei bjørk som lå på tvers av stien!! Tenkte: NÅ, nå bare pumper jeg og løfter forhjulet over!! Og jammen, der var jeg over, måtte trø litt ekstra for å få med bakhjulet, men vips, så var jeg over og videre på stien!! Til og med greide jeg å klikke i pedal da vi plutselig skulle ta av fra en asfaltert sykkel/gangsti, og nedover mellom nypebusker og på steinete smal sti, med litt røtter….smalt og «umulig»…Vi måtte vente på tur for å komme nedover der, og da det var min tur, så jeg jo at det var mer enn jeg trodde jeg kunne klare…Han bak meg ropte: din tur! 🙂 Jeg mente han skulle først, men neida, du først mente han. Ok, jeg klikket i den en pedalen, smatt opp på setet mens jeg kastet meg nedover dette smale ukjente!! Og jammen humpet og hoppet jeg meg nedover, mens han bak ropte: ikke sitt!! Det gjorde jeg heller ikke, det hadde jeg lært på kurset! Det var helt magisk å greie det der! Hadde nok ikke turt det alene, men nå gjorde jeg det! Ville bare at du skulle vite at man faktisk får bruk for slike ting, så til de grader!! Jeg kom meg også gjennom et relativt langt stykke med gjørme blandet med kumøkk da jeg syklet på Gålå i høstferien…Vel halvveis over gjørmehavet, stoppet det helt opp, rett i en «undersjøisk» stein…Det var nok av gjørme foran meg, og den var for dyp til å gå i…så jeg bare bestemte meg: Tråkk!! Og jeg gjorde det og skled og tråkket, men ga meg ikke, og kom til slutt på tørt land!! Bak meg var vel 100m med svart gjørme/jord og kumøkk!! S´Wow!! Det var et kick!! Nå har jeg meldt meg på Nordsjørittet den 10.juni 2017. Det blir gøy. Det er 90km, men det vet du vel…:) Mao: kurs i terrengteknikk er absolutt å anbefale, uansett nivå man er på!! kjekt å ha….du kan helt sikkert få bruk for det en vakker dag 🙂 Du trenger ikke svare langt på dette her, jeg skriver fort, og måtte altså bare fortelle deg dette 🙂 Ha en fin helg og før-vinter!! Hilsen Oddrun"

Oddrun Botnen Eie
Learn2Bike-deltager

"Jeg er akkurat ferdig med grunnkurs i terrengsykling med Eivind, og er strålende fornøyd! Det er alltid nødvendig å gå "back to basic" for å bli bedre. Særlig nyttig var det å lære nødbrems og det å hoppe over fortauskanter. Selv om jeg har syklet i mange år, kunne jeg ikke det. Nå er jeg klar for videregående kurset! — her: Sognsvann."

Ewa Ness
Learn2Bike-deltager

Fra bloggen

Her er de siste innleggene. Gå til bloggen vår, via hovedmenyen, for å se mer.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.