Vi tar ditt personvern på alvor

EU stiller strengere krav og vi har tilpasset oss.

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss

  1. Grunnleggende krav til behandlingen av personopplysninger

    Learn2 Gruppen AS eier og drifter Learn2.no, Learn2ski.no, Learn2run.no, Learn2kayak.no, Learn2windsurf.no, Learn2bike.no og Learn2climb.no, og er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger («behandlingsansvarlig») når du besøker våre nettsteder eller benytter deg av våre tjenester.
    Opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven.

  2. Formålet med behandlingen og hvilke opplysninger vi behandler

    Opplysninger om deg og hvordan du bruker våre tjenester.
    For å kunne levere våre tjenester til deg, behandler vi informasjon om hvem du er og din bruk av tjenesten.
    Vi behandler opplysninger om navn, telefonnr, e-postadresse, samt postadresse der vi trenger å sende noe til deg. I tillegg behandler vi de opplysningene du fyller inn på våre sider ved kjøp.

    Teknisk informasjon
    For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby kundestøtte, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om deg som besøkende på nettsiden.
    Vi behandler informasjon om hvilken enhet og nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikken.

    Særlig om betalingsinformasjon
    Learn2 Gruppen AS behandler ikke betalingsinformasjon utover det som er påkrevd etter norsk lov. Ved betaling via faktura eller kort oppbevarer vi ikke opplysninger utover det som er nødvendig for å sikre en effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon eller kreditering. Her følger vi regnskapsloven for oppbevaring av regnskapsdokumenter.

    Beskyttelse av dine personopplysninger
    Det er lovpliktig at dine personlige data oppbevares sikkert og fortrolig. Det er imidlertid alltid en risiko ved dataoverførsler via nettet. Det vil alltid være umulig å sikre 100 % i slike overførsler i og med at andre uberettiget kan tiltvinge seg adgang hertil. Dermed er det ditt eget ansvar når du oppgir dine personlige opplysninger.

  3. Vårt e-brev

    Vi sender ut e-brev til våre følgere 1-2 ganger i måneden. Deltagere på våre kurs mottar dette kun der det går tydelig fram at e-brevet er en del av tilbudet. Vårt e-brev er ment å gi enda bedre kundeoppfølging og du har alltid anledning til å melde deg av når du måtte ønske det.

  4. Særlig om informasjonskapsler

    Som de fleste nettsteder benytter våre nettsteder (listet over) seg av informasjonskapsler («cookies»). En informasjonskapsel er en tekstfil som legges i din nettlesers internminne ved besøk på eller interaksjon med en nettside.
    Informasjonskapsler fra førstetilbyder er helt nødvendige for at vi skal kunne gi deg en god brukeropplevelse. Informasjonskapsler fra tredjepart kan skrus av uten at det påvirker nettsidens funksjonalitet.

    Learn2-nettsidene benytter tredjeparts informasjonskapsler fra Google og Facebook. Disse informasjonskapslene samler data om innhold og sider du har besøkt hos oss og brukes med den hensikt å gi deg mer relevante annonser og tilbud i disse kanalene (remarketing). Informasjonskapslene fra Google brukes i tillegg til å føre statistikker over brukeraktiviteten på våre sider. Informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker.

    Dersom du ønsker å administrere dine innstillinger for informasjonskapsler, finner du informasjon om dette her.

  5. Særlig om elektronisk markedsføring

    Som de fleste virksomheter ønsker vi å markedsføre våre tjenester. Samtidig er ditt personvern viktig for oss, og vi ønsker å begrense eventuelle ulemper dette kan medføre for deg.
    Dersom du har et aktivt kundeforhold hos oss, vil vi kunne sende deg elektronisk markedsføring om produkter eller tjenester som vi tror du har interesse av, med mindre du har gitt oss beskjed om at du ikke ønsker å motta slike henvendelser.

    Du kan endre dine preferanser ved å bruke avmeldingslinken i nyhetsbrevene vi sender ut eller ved å sende en e-post til [email protected]

  6. Bruk av databehandlere

    Learn2 Gruppen AS inngår databehandleravtale med alle som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi overfører ikke personopplysninger til land utenfor EU/EØS.

    Når det gjelder arrangement av kurs, privattimer, turer og gavekort, benytter vi oss av arrangementsløsningen Deltager.no. Når det gjelder våre online-kurs, benytter vi oss av systemet Kajabi med betalingsløsningen Stripe.

  7. Lagringstid og sletterutiner

    Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har, for eksempel etter regnskapslovgivningen.

  8. Endringer i personvernerklæringen

    Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på våre nettsider 14 dager før de iverksettes.

  9. Rettigheter

    Du har rett til innsyn i opplysninger som blir lagret om deg og du kan kreve retting av feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Du kan også begjære opplysninger om deg selv slettet. Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.no).

    Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg kan rettes til [email protected]
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.