Learn2    Kursene    Instruktørene    Sted    Gavekort    Spørsmål    Om oss    Kontakt

Kundebetingelser

GDPR

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Vår personvernerklæring gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Les mer her.

 

Antall deltagere
Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere.

I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir kurset arrangert som et 2-timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

 

Utstyr
Ta med egen sykkel og eget utstyr forøvrig. Hjelm er påbudt.
Ta med godt med tøy. Noe av tiden blir vi stående og det kan være surt når vi sykler, så ta med en ”jakke for mye”.

 

Ved sykdom
Ved å sende oss legeerklæring vil vi sørge for at du får tatt igjen den kurskvelden du har mistet på grunn av sykdom. Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.

 

Skader
Learn2Bike står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.

 

Vårt e-brev
Som kurskunde hos Learn2, får du vårt e-brev, med gode råd fra oss om våre idretter gjennom året. De gis ut 1-2 ganger i måneden. E-brevene er ment å gi merverdi og informasjon. Du kan når som helst melde deg av, om du ønsker det. 

 

Gavekort
Gavekortene varer i 2 år. Dersom det blir en årlig oppjustering av kursavgiften, vil det være et lite mellomlegg. Gavekortene kan brukes i våre andre idretter også, dersom man ønsker å bytte. 

 

Veibeskrivelse
Du finner veibeskrivelse til kursstedene her.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.