Learn2    Kursoversikten    Instruktørene    Kurssteder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Blogg    Kontakt    🇬🇧

Våre instruktører

Siri Halle

Siri Halle er tidligere toppløper i langrenn. Hun var dobbelt jr- verdensmester og norgesmester i 1991. I 2006 gjorde hun comeback etter 12 år og kjempet i verdenstoppen i sprint langrenn.

Hun har utdanning fra Norges Idrettshøgskole og er forøvrig Siviløkonom-MBA.
Halle har bakgrunn som trener for klubb, enkeltutøvere og bedrifter. Siri holder langrennskurs i Oslo, Asker og Bærum.

"Tusen takk for noen fantastiske kurskvelder! Veldig givende og Siri er en superdyktig instruktør - føler meg veldig heldig som har fått gå på kurs med henne:)" Camilla N. Næss, deltager.
"Siri er en flott motivasjonskilde og var flink til å lære selv de som er gode. Mange gode tilbakemeldinger og utrolig nyttig." Tom, deltager på elitekurs.
"Tusen takk for strålende kurs! Du var helt utrolig flink med oss og du er dyktig til å vise tydelig teknikk så vi forstår hva vi skulle trene på. Vi fikk følelsen av at du oppriktig ville at vi skulle bli bedre på ski og gledet deg over fremgangen vår. Takket være deg har jeg blitt mer glad i å gå på ski." Åse Eimhjellen, deltager.
Siris CV

Inge Bråten

Inge Bråten (1948 - 2012). Langrennssporten mistet en fantastisk dyktig trener. Inge var aktiv Learn2Ski-instruktør, helt til han ble syk. Han stilte opp ekstra for deltagerne og ville ikke ha noe ekstra for det. Han inspirerte meg, både som skiløper på landslaget da han var trener og som leder av Learn2Ski. Ikke minst har vi den siste tiden jobbet godt sammen om vår bok om langrennstrening og langrennsteknikk. Den skal komme ut slik vi har tenkt oss det. Inge, jeg savner deg veldig allerede. Takk for alt og hvil i fred. Siri Halle

Inge er med videre i Learn2Ski - som medforfatter av boken Lær klassisk langrenn.

Anette Bøe

Tidligere verdensmester i langrenn. Hun tok verdenseliten med storm da hun var den første utøveren som skøytet seg frem til gull i Seefeld i 1985 da skøytingen revolusjonerte skisporten.

"Anette behøver knapt en presentasjon. Hun er en legende å regne i skisporten. Hennes vinnende vesen har alltid gitt skisporten det lille ekstra. En energisk gledesspreder vi er stolte og glade over å ha med som instruktør i Learn2Ski". Siri Halle, leder av Learn2Ski.

Anette holder langrennskursene på dagtid i Oslo og på Geilo.

"Anette gjorde ein fomidabel jobb med ei gruppe der spranget var stort i byrjinga. Alle utvikla seg til betre skigåarar i løpet av kurset. Synes det var riktig med 3 økter fordelt på 3 dagar. Fint med personleg oppfølging. Takk til Anette for hennar positive haldning og motiverande lærdom!" Kristin, deltager.

Inger Helene Nybråten

Inger Helene slo igjennom som skiløper allerede i VM i Oslo i 1982. Hun var blant annet med på stafettlaget som tok gull på hjemmebane. Hun har medalje fra VM individuelt og en rekke medaljer fra stafett for Norge i VM og OL. Inger Helene er - og har alltid vært - først og fremst en fantastisk ambassadør for skisporten.

"Jeg hadde selv gleden av å være på landslaget samtidig med Inger Helene. Som den inkluderende, gode og inspirerende personen hun er - var det en glede å få være på lag med Inger Helene", sier Siri Halle.

Inger Helene holder Learn2Ski-kurs på Beitostølen.

"Hei Siri, tusen takk for at vi kunne ha kurs med Inger Helene! Vi er kjempefornøyd. En veldig dyktig skiløper med masse erfaring og kunnskap. Hun er så inspirerende, dyktig og morsom!!", Alexandra, deltager.

Bård Jørgen Elden

Bård Jørgen Elden var i verdenstoppen i kombinert i mange år. Siden har han blant annet vært landslagstrener for USA.
Nå er Bård Jørgen sportssjefen for det østerriske kombinertlandslaget.

Bård er Learn2Ski-instruktør i Trondheim.

Bård Jørgen er til daglig importør av HVK-smøring. Les mer om HVK-glidproduktene: Link

"Synes Bård var veldig flink til å vise å forklare de forskjellige teknikkene, samt gi tilbakemelding på hva som manglet. fikk en veldig bra tone med han, og lærte mye." Frank Ulriksen, deltager.

Marit Elveos

På åtti-tallet og begynnelsen av nittitallet var Marit Elveos en av verdens beste langrennsløpere. Marit har flere plasseringer blant de topp ti i verdenscupen. Marit har alltid hatt en smittende skiglede. Det var denne smittende skigleden og kunnskapen hennes som gjør at vi er svært glade for at Marit nå er Learn2ski-instruktør.

Marit er sivilingeniør. Marit er Learn2Ski-instruktør i Bodø.
"Er så langt svært fornøyd med kurset. Marit er dyktig !" Petter Grønås, deltager.
"Veldig godt å lære seg teknikken!!! 3 kvelder gikk veldig fort!! Veldig bra og trivelig kurs - helt supert!! :)"Evy, deltager.
"Meget nyttig og lærerikt kurs, med flink og engasjert instruktør." Annette, deltager.
"Kjempegodt kurs. Super instruktør!!Tusen takk!!" Edel Magnhild, deltager.

Eirik Kurland Olsen

Eirik er junior-verdensmester i langrenn og er allerede en av norges beste senior-langrennsløpere i dag. Sist sesong konkurrerte han i verdenscupen i langrenn, og var aktiv Learn2ski-instruktør! Han er på det private laget Team Manpower.
Han har vært knyttet til Toppidrettsgymnaset på Geilo og Lillehammer. For tiden studerer han idrettsfag.

"Jeg vil takke for et alle tiders skikurs. Kurset generelt, og instruktøren spesielt var fantastisk. Jeg likte svært godt opplegget med få deltagere og individuell oppfølging. Her fikk en ikke gjemt seg i mengden, men måtte stå fram å vise hva en (ikke) kan. Instruktøren, Eirik Kurland Olsen forklarte og viste teknikk på en flott måte. Det var rett og slett gøy!" Steinar, deltager.
"Utrolig nyttig og morsomt! Eirik var svært dyktig til å instruere og til å oppmuntre" Anne Marit, deltager.

Marthe Katrine Myhre

Marthe er aktiv langrennsløper og løper. Hun har vunnet Stockholm Maraton vunnet Oslo Maraton, og har en rekke meritter. Hun har blant annet vunnet Birkebeinertrippelen de siste tre årene 2010, 2011 og 2012. Hun har deltatt i flere verdenscuprenn i langrenn og har et gull fra VM i vintertriathlon i U23.

Marthe vil holde langrennskurs på Gjøvik.

"Morsomt, lærerrikt og inspirerende." Heidi, deltager.

Ingrid Wikman

Eliteløper i langrenn frem til våren 2011. Kommer fra Sverige og har representert Sverige i Ungdoms-OL, Jr-VM, Skandinaviske cuper og verdenscuper. Foruten flere ulike Jr-SM- og SM-medaljer så er det en 4. plass som best i Junior-VM og teamsprint i Verdenscupen.

Gikk siste sesongen for Gjerdrum IL i norske konkurranser og før Østersunds SK i alle andre konkurranser. Ingrid har bistått som leder av juniorlandslaget i Sverige, vært teknikktrener på vasalopps-samling og vært leder på sommerskiskole flere år i Torsby og Østersund. Bor nå i Elverum og studerer bachelor i Folkehelse med vekt på fysisk aktivitet.
Ingrid holder langrennskurs i Elverum.
"Flott kurs - veldig bra instruktør." Sissel, deltager.
"Bra med få på kurset og derfor god personlig tilbakemelding. " Sigrid, deltager. "Ingrid er svært flink, og høykompetent." David, deltager.

Lene Ådlandsvik

Lene er aktiv skiskytter på 24år fra Elverum med ambisjoner om å nå verdenstoppen.

Hun har gått på toppidrettsgymnas på Lillehammer. Av resultater har hun flere medaljer i jr.nm og pallplasser i norgescupen for junior og senior. Hun har også, tross ung alder, stilt for Norge i verdenscupen og har pallplass i europacupen.

Lene har trenererfaring fra sommerskiskoler og er utdannet trener 2 og 3 kurs i regi av Norges skiskytterforbund.

Vi gleder oss til å ha Lene med på laget!

Lene holder Learn2Ski-kurs på Hamar og Elverum.

"Svært lærerikt". Randi Martinsen, deltager Gåsbu.
"Veldig bra! Vi fikk konstruktive tilbakemeldinger." Marit Andersen, deltager Gåsbu.
"Jeg er godt fornøyd. Vi fikk et intensivkurs på en dag, siden vi bare var to deltakere. Positivt at dette ble tilbudt oss. Instruktøren vår var dyktig og pedagogisk. Og ikke minst hyggelig. Jeg er super fornøyd." Tone Indseth, deltager.

Christer Skog

Christer er mest kjent i Sverige. Han er svensk og har vært landslagstrener for Sverige, blant annet under Falun-VM i 1993 da Torgny Mogren vant 5-mila. Han har siden vært landslagstrener for USA, England og Australia. Han har også jobbet som trener og testansvarlig ved flere skigymnas i Sverige. Blant annet Stjerneskolen i Torsby.

Christer er med på vår høst-samling i Torsby. Han jobber til daglig i Sport Support Center, som driver med testing, treningsveiledning og treningssamlinger i Sverige. Deres hjemmeside, klikk her.
Christer er med på skiteknikk-samlingen i Torsby.

Bengt Adeler

Bengt Adeler (sekundanten på bildet). Sekunderer Sindre Nordby, litt skjult, til seier i jr-VM kvalifiseringen for noen år siden. Bengt ble  kåret til årets trener av Norges Skiforbund for sesongen 2007-08. Han har også vært sportslig leder av Team Kollen .

Bengt har tidligere trent blant andre Martin Johnsrud Sundby og Celine Brun Lie.
Bengt driver skibutikk til vanlig: Krana Ski & Kajakk i Risør. Som Learn2ski deltager vil han gjerne gi deg rabatt på 30% på skiutstyr. Tar du kontakt med ham, så gir han deg rabattkode.
Bengt holder skikursen på Vegårshei og Stokke i Vestfold

"Jeg er strålende fornøyd med dette kurset og hvordan det var blitt lagt opp. Jeg har gått veldig mye på ski, gått birken 2 ganger,men fra å GÅ på ski har jeg endelig begynt å SKLI på skiene. Strålende fornøyd...." Svenn, deltager.

Anders Bratli

Anders er også juniorverdensmester! I skiskyting. Anders er fra Fossum, men bor nå på Lillehammer. Han har en bachelor-utdanning i idrett fra Høyskolen på Lillehammer.

Han satser nå aktivt på skiskyting inn mot denne sesongen 2011-2012. Samtidig vil Anders holde Learn2Ski-kurs ved siden av satsingen. Han studerer nå Bachelor Organisasjon og ledelse og var hovedtrener på sommerskiskole i sommer.
Anders holder langrennskurs på Lillehammer og i Bærum.

"Bra kurs. Ga meg mange nyttige ting å jobbe videre med." Margrethe, deltager.
"Veldig bra kurs og god instruktør, jeg har lært akkurat det jeg håpet på." Sindre, deltager. "Helt supert kurs; har virkelig hatt utbytte av å gå på kurs, en ny langrennsverden er oppdaget :-)" Marthe Sofie, deltager.

Flere instruktører

Aud Irene

Aud Irene kommer fra Kvinesdal i Vest Agder, men flyttet i 2001 til Rauland i Telemark for å nyte vinterene i flotte langrennsforhold. Aud Irene var aktiv langrennsløper frem til 1994. Av trenerutdanning har hun trener-2 kurs i langrenn og er utdannet spesial pedagog i idrett/kroppsøvingslærer fra Norges idrettshøyskole.

Aud Irene har vært trener i langrenn på klubbnivå og har holdt private teknikk kurs på forespørsel på Rauland.
Hun jobber til daglig som næringsrådgiver i Vinje kommune og er rennleder i HelteRennet/TelemarkHelten. telemarkhelten.no.

Aud Irene holder kurs på Rauland.

"Bra kurs med gode rammer og instruktør". Jørn, deltager.
"Kurset var lærerikt og bra kurssted." Joachim, deltager.
"Vi fikk alle mye oppmerksomhet og god tid til øving" Gro, deltager.

Bernt

Bernt kommer fra Hedmark, men har bosatt seg i Tingvoll på Vestlandet.
Han mener selv at han ikke er så meritert, men har 4 topp tre plasseringer i birken i aldersklasser. Trenerpraksis fra Lillehammer skiklub, Oppland skikrets, Tana skiklubb, Kirkenes skiklubb, Finnmark skikrets og nå Tingvoll Skiskytterklubb. I juniornivå har han hatt utøvere som John Kristian Dahl, Kristin Steira, Espen Harald Bjerke, Edvald Boasson Hagen.

Som trener kompetanse har han gått kursene som Sindre Bergan har holdt gjennom NSF. Trener I,II,III samt Skileikkurs.
Utdannelse: Skogsarbeider og Førskolelærer med bachelor utepedagogikk. Pyroteknikk i Hæren.
Praksis: 10 år skogsarbeider, 10 år i Hæren, Servicesjef Madshus 2000-01, 3 år pedleder i Friluftsbarnehager Trondheim/ Tingvoll

Bernt holder skikurs i Ålesund og Molde.

Bjørn

Bjørn jobber som lærer og var aktiv langrennsløper frem til han fylte 20 år. Trener i dag fortsatt aktivt og går Birken, Holmenkollen Skimaraton, Vasaloppet +++. Bjørn jobber også som fotballtrener, har spilt fotball selv fra 1-4 div.

Bjørn ønsker å være med i skimiljøet for å fremme mer aktivitet, flere løpere, fremme interessen for denne fantastiske aktiviteten, bidra til mer skiglede.

Bjørn holder kurs i Drammen.

"Veldig fornøyd med instruktøren, dessverre litt lite snø, men flott at det lot seg gjøre å gjennomføre i Fredrikstad. Når det er sagt synes jeg det var bra at kurset ble gjennomført som planlagt og jeg er kjempegodt fornøyd." Svend Arne, deltager.

Bjørn

Bjørn vokste opp på Oslo øst, men med en far som var aktiv i LYN ble Bjørn Lyn-skiløper til junioralder. Bjørn var innom ishockey og håndball før han ble en aktiv mosjonist i langrenn og har bl.a 19 merker i Birken.

Bjørn har undervist i realfag i den videregående skolen i ca. 30 år og er en erfaren Learn2Ski-instruktør.

Bjørn holder kurs på Hovden.

"Var litt skeptisk, men en dyktig instruktør og mange hyggelige medelever gjorde det til et kjempefint kurs." Alf Jonny, deltager.

Carl Theodor

Carl Theodor har vært aktiv langrennsløper og vært i Norgestoppen som junior. 

Han studerer nå Jus i Oslo, ved siden av å være skitrener for juniorene i Heming IL, og ikke minst er han en etterspurt og aktiv intsruktør i Learn2Ski.

Carl Theodor holder skikurs i Oslo og Bærum.

"Carl var utrolig bra! Måde det faglige innholdet og måten han formidler det på." Thomas, deltager.
"Kjempevellykket! De aller beste skussmål til instruktøren! Gjengen fra Rederiforbundet, ved Kristine Mohr.
"Carl Theodor er en kjempeflink instruktør. Rolig, med god formidlingsevne og har meget høy kompetanse". Baard Henningsen, deltager Frognerseteren.
"Fantastisk god formidler og pedagog på kurset! Dette er helt perfekt,mht lengde, vanseklighetsgrad og opplegg forøvrig. Tusen takk." Randi Flugstad, deltager.

Eivind F

Eivind er tidligere aktiv langrennsløper og skiskytter. Han er også en erfaren Learn2Ski-instruktør. Han sprer sin kompetanse på en svært inspirerende måte.

Eivind holder langrennskurs i Bergen.

"Meget fornøyd, instruktøren var meget flink å lære fra seg og å se feil i min teknikk, går mye lettere på ski etter dette kurset." Stian, deltager.
"Insprierende!" Merete, deltager.
"Veldig bra lærer, tålmodig, gode tips." Cecilia, deltager.
"Veldig fornøyd med kurset. Instruktøren gjorde at vi følte oss trygg og ga små tips som gjorde en stor forskjell. Vi fikk individuelt tilbakemelding og det var også veldig bra." Liz, deltager.

Eivind R

Eivind er tidligere aktiv langrennsløper og syklist. Han er også en erfaren Learn2Ski-instruktør. Han har hatt noen års pause for utdanning i USA, men er nå tilbake og holder kurs i Asker, Bærum og Oslo.

"Det var knall-dag på kurset! Eivind var helt topp!! Vi var jo «noviser» noen av oss, brodern har jo skøytet en del, men han må avlære gamle og egenproduserte teknikker! Blir mye mer sliten av å gå diagonal enn å være 2 timer på kurs med skøyting!! Det er bare rå-gøy!! Og; man danser, som du sa det både på radioen og på tv… Herlig!! Jeg skal på flere kurs! Og jeg, som aldri i livet hadde trodd at JEG skulle lære skøyting!! Ikke etter at jeg er 63 år, da!! Men, broder Jarle mente jeg kunne bli med og så glad jeg er for det!!  :)" Oddrun, deltager
"Veldig bra kurs og trivelig. Toppscore 5 på alt i tabellen." Jarle, deltager.

Eskil

Eskil er aktiv skimosjonist og med stor interesse for klassisk skiteknikk og for å få nybegynnere til å oppdage og mestre skisporten.

Eskil holder nybegynner-kurs i Learn2Ski i Drammen.

"Topp score på alt!" Fra deltagerne Tom Kampes og Margareta Westergren.

Espen

Espen var aktiv skilper og i norgestoppen som junior. Etter noen år uten skisatsing er han tilbake som en aktiv mosjonist, og svært engasjert for skisporten. Til daglig jobber Espen som pedagog i skolen. Å være skiinstruktør passer Espen perfekt. Han er en erfaren Learn2Ski-insturktør.

Espen holder kurs både på Lygnaseter og i Gjøvik.

"Veldig nyttig kurs, svarte til forventningene! Repetisjonskurs ønskes til neste år!" Tone Vaadal, deltager.
"Veldig bra kurs! Lærerikt og nyttig! takk skal dere ha!"Emil André, deltager.
"Fikk med oss masse nyttige tips." Lars Ole, deltager.
"Et kjempe bra kurs som virkelig ga mersmak til skigåing! Espen var en dyktig instruktør!" Monica, deltager.
"Meget fornøyd med instruksjonen / tilbakemeldingene fra Esben" Knut, deltager.

Finn

Finn har vært aktiv hele livet og går ca 1000 km på ski hver sesong, de siste årene mer skøyting enn klassisk. Utenom skisesongen blir det mye sykling, padling, samt turer i skogen og på fjellet. Han har et glødende engasjement for langrenn og kajakk-padling og teknikk og ser frem til å holde kurs for Learn2Ski til vinteren.

Finn holder langrennskurs i Oslo.

"Veldig flink fyr. Lærte masse på kort tid." Bente, deltager.
"Veldig bra kurs, jeg fikk mange gode tips. Bra med tydelige tilbakemeldinger til hver enkelt deltager om hva den enkelte må øve på." Merete, deltager.
"Veldig godt fornøyd og føler jeg har hatt et godt utbytte av kurset!" Christoffer, deltager." Veldig bra med en til en tilbakemeldinger og ikke for mange kurs deltakere." Heidi, deltager. "Jeg hadde stort utbytte av kurset selv om jeg har hatt ski på bena siden 2 årsalderen, bra med teknikk." Åse, deltager.

Fridtjof

Fridtjof har gått aktivt på langrenn frem til sist vinter, og er nå godt i gang med ingeniørstudier i Oslo.

Fridtjof har vært i norgestoppen i langrenn i en årrekke og de siste to sesongene representerte han Team Jobzone.

Fridtjof holder skikurs i Oslo og Bærum.

Guro

Guro er 26 år og fra Voss, men holder skikurs i Oslo. Hun har gått på langrenn hele livet, men gav seg som aktiv langrennsløper i en alder av 21. I tida etter har det gått mest i å lære andre å bli gode skiløpere og ta en utdanning innen dette. De siste 7 årene har hun jobbet som langrennstrener i Lyn Ski og er nå trener for juniorutøverne der. Utenom å være trener og teknikkinstruktør er hun på siste året i sin masterutdanning på Norges Idrettshøgskole med en fordypning i trenerrollen (coaching og idrettspsykologi). Guro går inn i sin fjerde sesong som instruktør i Learn2ski og synes det er veldig gøy å lære andre hvordan man kan få mer ut av skigåingen. Det hun liker best ved å holde skikurs er å se når deltagerne mestrer det de øver på og når noen sier "dette er jo faktisk veldig gøy!". Da er målet for kurset oppnådd :)
Guro holder skikurs i Oslo.

"Dette er noe av det beste jeg har gjort. Jeg trodde jeg kunne gå på ski, det kunne jeg overhode ikke. Guro kom med små detaljer som gjorde at jeg så lyset. Hadde jeg vert ledig å ikke skulle jobbe hadde faktisk går fredagsbirken i år. Jeg er klar for første skøyte kurs neste år" Erik, deltager.
"Veldig fornøyd med kurset. Lærte det jeg ønsket å lære. Fikk med meg tips som jeg skal fortsette å øve på:)" Vigdis, deltager.
"Helt topp for meg, mange takk." Olav, deltager.

Hanne

Hanne har vært aktiv skimosjonist i mange år, med stor interesse for skiteknikk og særlig hjelpe nybegynnere til å mestre denne flotte sporten.

Hanne holder teknikkurs i Learn2Ski i Oslo, Bærum og Asker.

"Hanne was a fantastic teacher. I gained a lot of knowledge and skills after completing her weekend course and am very pleased with the progress I have made."  Aimie McBride, deltager nybegynnerkurs på Frognerseteren.

Helene

Helene er tidligere aktiv langrennsløper i Skedsmo/Gjerdrum på juniornivå og gikk NM og Norgescup i flere år med 13.plass som beste plassering. Hun har studert Mastergrad i International Business fra Grenoble i Frankrike og har de siste årene vært backpacker i Sør-Amerika og USA. Etter mange år i utlandet, gleder jeg meg masse til å tilbringe en skikkelig ski-vinter i Norge.

Helene er en erfaren Learn2Ski-instruktør fra før hennes siste 3-årige liv i utlendighet. Den gangen som instruktør på Sjusjøen. Nå er det Hemsedal sin tur:)

"Kjempe fornøyd med kurset. Instruktøren var veldig positiv og ga gode tilbakemelding på hva jeg gjorrde riktig og konstruktive tilbakemeldinger på hva jeg kunne jobbe mer med." Håvard Solhaug, deltager på Sjusjøen.

Ingvar

Ingvar kommer opprinnelig fra Sandnes, men bor for tiden på Lillehammer der han satser fullt på ski med ambisjoner om å nå verdenstoppen. Han har gått på skigymnaset på Hovden, og har en rekke skimeritter fra junior-alderen. Nå satser han som senior og er med på i Lillehammer Skiklubb. Åpningsrennene denne sesongen (2016-17) har en veldig god start med resultater i toppen på Beitosprint og Skandinavisk cup.

Ingvar er en erfaren instruktør og langrennstrener.

Ingvar holder Learn2Ski-kurs på Lillehammer, Sjusjøen og Hafjell.

"Veldig bra - hjelpsom og flink instruktør." Jon Terje, deltager.

Ingvild

Ingvild har vært aktiv langrennsløper fra 6-års alderen, og hun går fortsatt aktivt for Heming. I løpet av de siste årene har hun stabilisert seg i norgestoppen i sin årsklasse, i tillegg til å få med seg en 3. plass i det kanadiske mesterskapet på ski.

Hun er en svært erfaren trener i ungdomsgruppa til Heming langrenn og brenner for at barn og voksne skal få en bedre opplevelse av sporten.

Ingvild holder kurs i Oslo.

"Veldig bra kursstruktur, dyktig instruktør som ser utfordringene og gir tydelige tilbakemeldinger og anbefalinger." Susanne Weel, deltager Frognerseteren.
"Det var en ekstrem hyggelig og veldig lærik kurs for meg. Jeg har fått stor lyst til å fortsette med skøyting. Gikk allerede en tur til rett etter kurset." Kerstin Schmidt, deltager på Frognerseteren.

Iver

Iver er tidligere aktiv langrennsløper. Han har også utdanning innen idrettsfag og treningslære på NTNU. Iver har vært hovedtrener for 30 ungdommer i Stofjord og har nå flyttet til Oslo og jobber som trener for LYN Ski og Learn2Ski.

Av meritter i skisporet kan vi nevne at Iver har vært topp 5 i Birken, men tiden 2.42 og har flere topp 15-plasseringer i Norgescupen i langrenn.

Iver er en erfaren trener, men ny i Learn2Ski. Han holder skikurs på Frognerseteren i Oslo på mandager.

Jon Per

Jon Per er oppvokst i et skimiljø i Østerdalen og er blant de aller mest erfarne trenerne i Learn2Ski. Han har bakgrunn som kretslagstrener både i langrenn og skiskyting. Han har tidligere selv vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt internasjonalt i verdenscup og europa cup.

Av trener-utdanning har Jon Per trener 3 utdanning både i langrenn og skiskyting, samt Diplomtrener gjennom NIF/Olympiatoppen.

Trenerkarriere med kretslag både i langrenn og skiskyting.

Jon Per holder langrennskurs i Bærum.

"Jon Per er en rolig og behagelig person med god utstråling. Han ser alle deltakerne og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger. Lærte masse av ham. Kommer til å anbefale kurset til andre. Tusen takk for meg og hils til Jon Per." 

Kathrine

Kathrine har gått på ski hele livet og vært aktiv langrennsløper og skiskytter. Hun har blant annet en 2.plass i Norgescupen i skiskyting. Som aktiv skiskytter var hun med på Team Statkraft Hordaland og Trøndelag. Hun har gått på Voss Skigymnas. For tiden studerer hun i Trondheim.

Katrine er, ved siden av å være Learn2Ski-instruktør, skiskyttertrener i Saupstad.

Kathrine holder Learn2Ski-kurs Trondheim.

"Veldig bra kurs. Fantastisk dyktig instruktør med høy kompetanse, meget god formidlingsevne - og blid som ei sol hele tida. Meget godt fornøyd!" Terje Brekke, deltager.
"Meget godt fornøyd med instruktør. Flink til å formidle, viste en oppriktig interesse for vår læring, meget god til å forklare og vise teknikker, aktiv i læringsprosessen og ivrig." Ray Sunil, deltager.
"Kathrine er både blid og pedagogisk. Dette var moro. Takk for et flott kurs!" Maria, deltager.

Kine

Kine gikk toppidrett på Voss skigymnas og var aktiv langrennsløper frem til hun var 20 år. Kine har også vært ivrig når det gjelder løping og motbakkeløp.

De siste årene har hun fokusert mest på studier, men hun liker godt å holde seg i form og er spesielt glad i å gå på ski. Hun gleder seg derfor veldig til å bli Learn2ski-instruktør, så andre kan få den samme skigleden.

Kine er utdannet farmasøyt og jobber til daglig som farmasøyt ved Diakonhjemmet Sykehusapotek.

"Jeg vil takke for veldig bra og lærerikt kurs. All honør til Kine, hun var utrolig flink og motiverende instruktør. Hun tok seg god tid til alle og enhver, alle ble sett og hun ga konstruktive tilbakemeldinger til alle. Jeg storkoste meg og gleder meg til å fortsette å skøyte. Tusen takk for 3 hyggelige kvelder!" Toril Gylseth, deltager på Fossum.
"Veldig bra kurs, imponerende å klare å hjelpe både nybegynnere og litt øvet i samme gruppe - alle fikk god hjelp." Eric, deltager skøytekurs på Fossum.
"Kine var kjempeflink og motiverende. Veldig nyttig og lærerikt. Får lyst til å gå mer på ski! :)" Svein Henrik Hansen, deltager.

Lars

Lars er aktiv turlangrennsløper i Bækkelagets sportsklub og han har vært langrennsentusiast i hele sitt liv.

Uten spesielle meritter beviser Lars at det aldri er for sent, han debuterte først i Birken i sitt 54 år og perset sist vinter med tida 3.40.02. Lars er førskolelærer og pedagog med brennende hjerte for å lære barn å gå på ski og få voksne til å få mer ut av skigåingen sin.

Lars var leder av Skigruppa i Bækkelagets sportsklub i 6 år mellom 2005 og 2010.

Lars holder langrennskurs i Oslo.

"Veldig bra opplegg og nyttige tilbakemeldinger." Henriette, deltager. "Veldig engasjerende og positiv opplevelse" Per Espen, "Inspirerende" Charlotte

Maren

Maren er oppvokst i Røyken og studerer Ingeniør innen for energi og miljø i bygg på høgskolen i Oslo og Akershus. Maren er tidligere aktiv langrennsløper.

Hun er nå en aktiv mosjonist og deltar i en rekke turrenn og langløp.

Maren holder langrennskurs i Oslo og Asker.

Maren var vår aller beste instruktør sesongen 2016-2017.  Vi hadde sågar en gruppe der alle gikk sammen om å bestille et kurs til senere på sesongen med Maren.

"Veldig positivt med få deltagere per instruktør, det åpnet for mye tilbakemeldinger til hver enkelt. Maren var utrolig dyktig; god formidlingsevne og god pedagog."

Tonje

Tonje er tidligere toppidrettsutøver. Hun har gått på Hovden ski gymnas og har en 5 plass i NC som beste resultat fra junior. Hun går nå en del turrenn og ellers andre lokale renn. 
Hun vant langløpet Sesilåmi i 2015, har også en 3. plass fra før i dette løpet. Har også en 3 plass fra Hovden tour i 2014. 
Jeg er syns trening er generelt gøy, spesielt langrenn.
Jeg er utdannet Bygnings-ingeniør og arbeider i Kruse Smith Entreprenør AS avdeling anlegg.

Tonje holder skikurs i Kristiansand.

"En helt ny opplevelse å gå på ski". Inger Bach Dalseth, deltager.

Torgeir

Torgeir er utdannet faglærer i kroppsøving fra NIH, med tilleggsutdanning i friluftsliv og pedagogikk.
Han har også utdanning innen "fysisk aktivitet for funksjonshemmede". For tiden jobber han som idrettslærer ved Dønski videregående skole i Bærum.

Torgeir er en svært erfaren Learn2ski-instruktør. Torgeir gikk aktivt langrenn som junior. Han har vært trener i flere år, blant annet i Tynset, Lyn og Koll langrenn i aldersbestemte klasser. Han har vært trener for Impuls-kretslag i Hedmark for junior jenter og gutter. Torgeir er svært glad i allsidig trening og konkurranse, aktiv hele året i multisport, langrenn og sykkel.

Torgeir holder Learn2Ski-kurs på Fossum i Bærum.

"Opplegg og innhold var godt tilrettelagt og riktig for oss.Trygg, entusiastisk og inspirerende." Britt, deltager. "Engasjert, kunnskapsrik og morsom!" Petter, deltager."

Vidar

Vidar Georg er tidligere landslagsløper i orientering. 3 gull student VM. 3. og 4. indiv i militært VM . Nr 13 i World - Cup.
1 NM natt junior. Mange topp 10 i NM orientering. Har trent Juniorløpere til NM gull indiv og stafett.

Har produsert mesterskapskart i orientering de siste 26 år, deriblant VM og World - Cup. Ble inspirert av Sambygding Harald Grønningen. Skiløper som ungdom. Comeback som turløper i Sesilåmi og Birken. Digger ski skiteknikk og smøring.
Vidar holder skikurs på Hovden.

"Veldig kjekt, og flott med så små grupper. Instruktøren hadde tid til hver enkelt og gav tips og råd samtidig som han oppmuntret mye. Kanon!" Jorunn "Veldig nyttig kurs!" Vidar. "Supert med så små grupper." Elin, deltager.

Ungdoms-instruktørene

Magnus

Magnus har gått mye på ski hele livet og har vært aktiv i Rustad ILs skigruppe i flere år. De siste årene har jeg vært på satsningslaget i klubben og har gått flere Norgescuprenn. Han har en rekke gode resultater, blant annet har han gått sprintfinaler i Norgescup. Han har nylig lagt skisatsingen på hylla, men er aktiv instruktør.

Magnus holder Kidsa-kurs og voksenkurs i Oslo.

"Veldig bra kurs og instruktør. Fikk forklart ting på en forståelig måte og er veldig fornøyd med resultat/forbedring." Andrew Porsch, deltager på skøyting litt øvet på Frognerseteren.
"Veldig bra! Han er kjempeflink til å gi individuelle tilbakemeldinger, vurderer faktisk privat-timer med han:)" Mariann Mathisen, deltager skøyting litt øvet på Frognerseteren.

Vetle

Vetle er 20 år og aktiv langrennsløper. Han har gått  toppidrett langrenn på Nydalen videregående. Han konkurrerte på et høyt nasjonalt nivå og har god kompetanse innenfor langrenn og trening

Viktor holder Kidsa-kurs på Frognerseteren i Oslo.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.