Våre utgitte bøker

Vår formidling er først og fremst gjennom kurs og e-brev, men tre bøker er utgitt av Siri Halle og Learn2Ski.

Boken
Sporet fanger 


Forlag: Aschehoug

Dette er en bok om idrettsglede og suksess, forfatteren ble juniorverdensmester i langrenn. Men det er også en bok om seierens pris, om press og motsetninger, om stridende ambisjoner, en innenfrabok fra et miljø som er langt mer fylt og sammensatt enn vi utenfor ser og forstår, et miljø for stor innsats, store gevinster, og store tap. Og hovedpersonene er unge mennesker.

Boken kom ut i 1999 og skapte stor debatt i riksdekkende medier.

Mange skiløper og utøvere fra andre idretter kjente seg igjen i boken til Siri Halle.

Boken kan lastes ned som e-bok.

Pris: kr 279,-

Les mer ..

Lær klassisk langrenn


Forlag: Cappelen Damm

Lær alt om klassisk skiteknikk og bedre skitrening! Bli en bedre langrennsløper, og opplev større skiglede!

Bli bedre i staking, diagonalgang, dobbelttak med fraspark og utfor. Skal du oppleve større skiglede handler det mye om teknikken – hvor du fester blikket, vektoverføring, balanse, plassering av staver, fraspark og rytme. Enten du er på høyt nivå, viderekommen eller litt øvet, passer denne boken for deg. Den har enkle instruksjoner og tydelige bilder.

Boken er også en skitreningsbok med ekspertenes treningsprogrammer for en hel treningsuke; alternative treningsformer som styrke, løping, rulleski og sykling, tips om forberedelse til konkurranser, skismøring, utstyrsguide og anbefalte turrenn.

Pris: kr 349 + porto

Les mer ..

Boken Lær skøyting


Forlag: Cappelen Damm

Boken Lær skøyting - Markedets eneste skøytebok

Lær padling, hoppende padling, enkel- og dobbeldans

Her finner du en praktisk og grundig teknikkdel hvor Vibeke Skofterud viser skøyteteknikk ved hjelp av forklarende bildeserier. I tillegg får du en innføring i skøytingens historie og skøytingens plass i skisporten fremover. 

Her får du også tips om utstyr, skiprepp, treningsprogram, skirenn og trening utenom sesongen, samt trenigsprogram for et helt år

Vibeke Skofterud viser teknikken

Cappelen Damm forlag

Pris: kr 349 + porto

Les mer ..