Skikurs - KLASSISK

Kursene arrangeres som helgekurs (1900 kr) og 3-kvelders kurs (2400 kr). 

For skøytekursene, se kursoversikten

Steder og tider finner du innenfor hver kurstype

Nybegynnerkurset

For hvem: Dette kurset er for deg som er helt nybegynner. Du har kun prøvd langrenn 0-5 ganger før. Du vil lære det helt grunnleggende i teknikkene i klassisklangrenn.

Klassisk litt øvet

For hvem: Dette langrennskurset er for deg som ikke har gått mye på ski og trenger et kurs for å beherske klassisk langrenn nok til å kunne gå gode turer på ski. Du synes det er vanskelig å få flyten og glien på skiene. Vi skal knekke noen viktige koder for deg!

Klassisk viderekommende

For hvem: Dette er kurset for "skimosjonisten". Dette langrennskurs er for deg som går en del på ski, men som ønsker å gå mer rasjonelt.

Klassisk for 60+

For hvem: Dette kurset er likt kurset Klassisk for viderekommende, se rett over, men forbeholdt de over 60 år.

Klassisk høyere nivå

For hvem: Dette langrennskurs er for deg som har gått viderekommende-kurset. Du går mye på ski og er teknisk god, men ønsker å spisse teknikken.

Klassisk elite

For hvem: Dette kurset er for deg som har gått aktivt langrenn tidligere eller er på svært høyt nivå teknisk allerede.

Spesialkurs

Stakekurs

For hvem: Dette kurset er for deg som er aktiv mosjonist og som trenger å terpe på staketeknikken for å få den moderne staketeknikken til å sitte.

Utforkurs

For hvem: Det er både for mosjonister og aktive langrennsløpere, for her har de aller fleste mye å gå på. Man lærer å leke med terrenget i utfor!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.