Skikurs - KLASSISK

Skikursene går over to dager/kvelder av 1,5 time, totalt 3 timer. Ved å dele opp kurset i to dager/kvelder, blir det enklere å fordøye all ny læring. Kursets totale tid gjør det mulig med grundig gjennomgang av alle teknikkene: staking, diagonalgang, dobbelttak med fraspark og utfor.

For skøytekursene, se kursoversikten

Steder og tider finner du innenfor hver kurstype

Nybegynnerkurset

For hvem: Dette kurset er for deg som er helt nybegynner. Du har kun prøvd langrenn 0-5 ganger før. Du vil lære det helt grunnleggende i teknikkene i klassisklangrenn.

Klassisk litt øvet

For hvem: Dette langrennskurset er for deg som ikke har gått mye på ski og trenger et kurs for å beherske klassisk langrenn nok til å kunne gå gode turer på ski. Du synes det er vanskelig å få flyten og glien på skiene. Vi skal knekke noen viktige koder for deg!

Klassisk viderekommende

For hvem: Dette er kurset for "skimosjonisten". Dette langrennskurs er for deg som går en del på ski, men som ønsker å gå mer rasjonelt.

Klassisk høyere nivå

For hvem: Dette langrennskurs er for deg som har gått viderekommende-kurset. Du går mye på ski og er teknisk god, men ønsker å spisse teknikken.

Klassisk elite

For hvem: Dette kurset er for deg som har gått aktivt langrenn tidligere eller er på svært høyt nivå teknisk allerede.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.