Learn2    Instruktørene    Sted    Gavekort    Om oss    Kontakt    🇬🇧

Om oss

 

Learn2Windsurf

Learn2Windsurf er en del av Learn2 Gruppen, som ble stiftet i januar 2009, som et enkeltmannsforetak med én instruktør, Siri Halle. I 2012 startet Learn2Gruppen opp med Learn2Run og Learn2Windsurf.

Det hele ble til takket være et grundig forberedende arbeid av brettseiler-legenden Thomas Føyen og Siri Halle. Thomas Føyen brenner virkelig for sporten og det han bidro til å skape har mange fått stor glede av.

Det er særlig på grunn av at utstyret er så mye bedre nå enn da denne sporten virkelig var den store hit'en på 80-tallet. Nå mestrer man sporten med rask progresjon. Sommerens morsomste sport!

 

Learn2 Gruppen

I Learn2 Gruppen bygger vi sten på sten og nye idretter har kommet til. Vi har nå - i tillegg til Learn2Ski og Learn2Windsurf har vi,  Learn2Run, Learn2Kayak, Learn2Bike og Learn2Climb.

I alle idretter søker vi kontinuerlig å bli bedre til å formidle teknikk og med det bidra til økt idrettsglede, mer trening og bedre helse.

 

Learn2-kontoret

De fleste kursene i Learn2 er ute i naturen, men administrasjonen sitter i Alfheimveien 10 på Jar.
Siri Halle er daglig leder.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.