Kunderegler i Learn2Windsurf

GDPR

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Vår personvernerklæring gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Les mer her.

 

Antallet deltagere

Maksantallet på hver kursgruppe er 6 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.


Ved sykdom

Hvis du er syk - og sender oss en legemelding - så gir vi deg et helt nytt kurs. Du sender legemeldingen til [email protected]

Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.


Skader

Learn2Windsurf står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Vindforhold

Ved vindstille forhold vil vi for deltagernes utbyttes skyld utsette kurset. Alle får da anledning til å velge fritt blant alle kurskvelder der det er ledig plass. I disse tilfellene ber vi alle om å rydde plass i kalenderen til et senere kurs, men man kan alternativt ha kurset tilgode til neste år, eventuelt bytte til kurs i en annen av våre idretter.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til [email protected] med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

Kursoversikten