Learn2    Instruktørene    Sted    Gavekort    Om oss    Kontakt    🇬🇧

Spørsmål og Svar

Nivå

Spørsmål: Hvilket nivå passer for meg?

Basic: Dette er kurset for "nybegynneren". Basickurset er for deg som vil komme i gang med brettseiling. Du vil lære det helt grunnleggende i brettseiling.

Litt øvet: Dette kurset er for deg som er litt i gang, men ønsker oppfølging i den første perioden etter nybegynnerkurset. Eller du er "litt rusten": Du seilte kanskje brett på 80-tallet og har lyst til å komme i gang igjen.

Fysisk form

Spørsmål: Trenger jeg å være i god form for å bli med på kurs?

Svar: Learn2Windsurf stiller med mange seilstørrelser, slik at vi vil finne et seil som passer for din styrke. Det er likevel fint å være i grunnleggende grei form.

Vinden

Spørsmål: Hva skjer hvis det ikke er vind kurskvelden?

Svar: Vindforholdene for nybegynner- og litt øvet-kurs i Oslofjorden er normalt gode for læring (2-5 m/sek), men er vi uheldig og det er vindstille så vil du få nytt kurs, og du kan velge blant alle kurs med ledig plass.

Bytte kurs

Spørsmål: Kan jeg bytte kurs, hvis jeg oppdager at jeg har valgt feil kurs?

Svar: Du kan bytte kurs inntil 1 uke før kursstart. Da sender du mail med informasjon om det kurset du er påmeldt på og hvilket kurs du ønsker isteden. Husk å skrive navn på kurset, kursstedet og klokkeslett. Du sender forespørselen om kursbyttet til: [email protected]

Sykdom

Spørsmål: Hvis jeg blir syk, mister jeg da den kurs-dagen/-kvelden?

Svar: Hvis du sender oss legemelding vil vi gi deg et helt nytt kurs. Sykemelding sendes til [email protected] Link til kundebetingelsene.

Kurssted

Spørsmål: Jeg lurer på nøyaktig hvor vi skal møtes?

Svar: På vår veibeskrivelse-side holder vi deg oppdatert, både med hvor kurset holdes; veibeskrivelse til stedet og møteplass!

Husk å møte opp i god tid.

Antall deltagere

Spørsmål: Hvor mange er det på et kurs

Svar: Det er 4-7 i en kursgruppe. Minimum er 4 og maksimum er 7 deltagere per kursgruppe.

I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det kun er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

Gavekort

Spørsmål: Gavekortkoden virkere ikke..

Svar:  Joda, du har da antagelig brukt referansenr i kvitteringen på kjøpet istedenfor gavekort-koden i selve gavekortet.

Gavekortet sendes fra systemet vi benytter, så hvis du søker det opp i mailbox'en din, så søk på e-post fra deltager.no.

Kundebetingelsene

Spørsmål: Hvor finner jeg kundebetingelsene?

Svar:  Kundebetingelsene er godt synlig på hver kursside.

Her har du også en direktelink til kundebetingelsene våre.

Vi er her for deg

Hvis du fortsatt ikke har fått svar på det du lurer på kan du kontakte oss på: [email protected]

Vi vil svare deg så raskt vi kan.

Vi ønsker deg en god dag og velkommen til brettseilerkurs!

Med sportslig hilsen Siri Halle
Daglig leder Learn2

Tel: 992 39 650

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.