Kunderegler

I korte trekk, hvordan vi har blitt til og hvordan vi har blitt.

I korte trekk..

🔹 Vi tar ditt personvern på alvor.

🔹 Vi har kursgaranti i tilfelle snømangel.

🔹 Antall deltagere på kurs er 4-8, se under.

🔹 Kom med eget utstyr.

🔹 Tilgang til grundig nettkurs hvis du blir syk.

🔹 Bytting av kurs frem til ti dager før kursstart.

GDPR

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Vår personvernerklæring gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Les mer her.

 

Hvis snømangel - vi har kurs-garanti

Vi arrangerer kurs der det er gode snøforhold, men skulle det vise seg å være for lite snø til at vi kan holde et godt kurs, så flytter vi kurset til et snøsikkert sted (reservearena) innen 40 min kjøring fra oppsatt sted. 

Reservearenaene er kjent for å ha snø selv de vintrene som er "grønne". Hvis det heller ikke er snø på reservestedet: Da utsetter vi kurset frem i tid - dog til samme ukedag og tidspunkt, gjerne 1 eller 2 uker frem i tid. Det er fullt mulig å bytte til et annet kurs/tidspunkt dersom man heller ønsker det. Frist for bytting av kurs er en uke før kursstart.

Antallet deltagere

Maksantallet på hver kursgruppe er 8 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere, vil vi utsette kurset. Dersom det er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.


Utstyr

Kursdeltaker tar med eget utstyr dersom ikke annet er avtalt. Ta med godt med tøy. Noe av tiden blir vi stående mens instruktøren viser, så ta med en ekstra jakke. Er det kaldere enn -10 grader så anbefaler vi votter, bøff eller ørevarmere over ørene og støvle-overtrekk.


Ved sykdom mm.

Hvis du er syk, eller av annen grunn, ikke har anledning til å delta på en kurskveld, en kursdag eller en kurshelg, kan vi gi deg sesong-tilgang til en grundig video-gjennomg på den eller de teknikkene du eventuelt mister. Da sender du oss e-post med sykemelding/beskjed om at du ikke kan/har anledning til å delta, med informasjon om hvilken kurskveld(er) / kursdag(er) du mistet, så ordner vi tilgang. Det er ikke anledning til å be om nytt kurs, refusjon eller "hoppe inn i" et annet pågående kurs på grunn av egen sykdom eller ved fravær (av annen årsak) fra opprinnelig kurs.

NB: Nettkursets pris er høyere enn prisen på ordinært kurs. Det er grundig og lett å følge, og får strålende omtaler.


Skader

Learn2ski står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Kulde

Vi har en nedre kuldegrense på -20 grader. Alle deltagere er mye i bevegelse og det er fullt ut forsvarlig å holde kurs ned til -20. Når det er kaldere enn -10 grader anbefaler vi votter, buff/ørevarmere, godt med tøy og støvleovertrekk. Har du ikke støvleovertrekk kan du lage hull foran på et par gamle raggsokker. Hvis det skulle bli kaldere enn -20 grader vil vi utsette de/den kurskvelden(e) og finne ny/nye kursdag(er), fortrinnsvis en uke frem i tid.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil ti dager før kursstart. Da sender du en mail til [email protected] med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette ti dager før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.


Kursnivåer

Kursnivå 2-3 i klassisk og 1-2 i skøyting slås sammen dersom minst et av kursene har for få deltagere ved påmeldingsfristens utløp. Det gjelder kun disse nivå-kombinasjonene, ettersom kursprogrammet er det samme og det som tas felles i gruppen er det samme. Under øvingene vil alle få tilbakemeldinger tilpasset den enkelte.


Veibeskrivelse

Du finner veibeskrivelse til skikursstedene, samt reservearenaene her (se kurssteder i menyen). Du har selv plikt til å finne ut hvor oppmøtestedet er. Veibeskrivelsene som ennå ikke er klare, legges ut i god tid før kursstart.


Smøretips

 kurssted-siden vil vi prøve å legge ut smøretips for kursene, rundt om på de ulike kurssteder. Dette er ikke en del av kursinnholdet og er ment som en ekstraservice som vi svært gjerne vil gi, men ikke alltid rekker å innhente i tide. Vi tør selvsagt ikke love at smøretipset gir perfekte ski.

 
Vårt e-brev

Som kurskunde hos oss får du vårt e-brev, med gode råd fra oss om våre idretter gjennom året. De gis ut 1-2 ganger i måneden. Disse e-brevene er ment å gi merverdi og informasjon, og du kan selvsagt melde deg av når du vil.


Gavekort

Gavekort varer i 2 år, siden sesongen er relativt kort og noe snøusikkerhet. Dersom det blir en årlig oppjustering av kurskontingenten, vil det være et lite mellomlegg. Gavekortet kan brukes på kurs i andre av våre idretter også, dersom man ønsker å bytte.