Kunderegler

GDPR

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Vår personvernerklæring gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Les mer her.


Antallet deltagere

Maksantallet på hver kursgruppe er 8 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir noe kortere (1 time). I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

Joggern og løpern slås sammen, om det trengs for å bli mange nok. Kursene er faktisk like, da våre kurs kun er teknikk og teknikken er ikke bedre hos de som løper mer eller mindre.


Ved sykdom

Hvis du blir syk, ber vi om at du melder ifra slik at ikke gruppen venter på deg.
Ved innlevering av sykemelding vil du få 2 ukers tilgang til vårt grundige videobaserte teknikkurs online (ord. pris for nettkurset er 1990 kr).


Skader

Learn2Run står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil 10 dager før kursstart. Da sender du en mail til [email protected] med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

Løpekurs • kursoversikten