Learn2    Kursoversikt    Instruktørene    Steder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Kontakt    Blogg    🇬🇧

Instruktørene

Siri Halle

Siri er tidligere aktiv friidrettsutøver. Hun begynte sin løpekarriere i Fossum, drev med sprint, mellomdistanse og mangekamp.

Siri har utdanning fra idrettshøyskolen og er siviløkonom. Hun er også tidligere jr-verdensmester i langrenn. Siri elsker å spre idrettsglede. Siri holder Learn2Run-kurs i Oslo.

"Dette er en av de aller beste kursene jeg noen gang har deltatt på. Siri var rett på sak, tydelig, med få ord greide hun å beskrive det essensielle. Kombinasjonen mellom introduksjon, gjøre øvelser og "bli" sett - med etterfølgende feedback var topp." Geir, deltager.

Hilde

Hilde er tidliger aktiv friidrettsutøver. Hun er blant annet tidligere jr. Norgesmester på 800 m og 3000 m og har 5. plass som beste prestasjon i senior NM (1500m). Hun har vunnet NM stafett og Holmenkollstafetten med BFG Fana. Hun har representert Norge internasjonalt. I 2002 fikk hun sitt første barn og idrettskarrieren ble til er aktiv mosjonist- tilværelse.

De siste årene er det lengre løp som har fanget interesse og Hilde har deltatt i flere halvmaraton og maraton. Hilde har bred kunnskap innenfor utholdenhetstrening, løps- teknikk og treningsplanlegging og er lærer av yrke. I tillegg er hun nyutdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole

Hilde holder Learn2Run-kursene i Bergen.

"Fint sted, kjekk gruppe og veldig flink instruktør. Veldig nyttig for meg, føler jeg har tatt et langt skritt videre og fått mer løpeglede." Solveig Renslo, deltager.
"Superinspurerende instruktør og gjeng på kurset" Terje Monssen, deltager.

Marthe Katrine

Marthe vil lære deg hvordan du vil trene for å få mest effekt ut av treningen din. Uansett om du trener 2-3 ganger i uken, 4-5 ganger i uken eller 6-7 ganger i uken.

Marthe er regjerende Norgesmester i maratonløping og har blant annet vunnet Stockholm Maraton og Oslo Maraton flere ganger.

I tillegg til å være en fabelaktig løper med treningsfaglig bakgrunn, er Marthe Katrine også lærerutdannet og dermed også en inspirerende god pedagog.

"Veldig bra kurs, med hyggelig og motiverende instruktør. Hun var flink til å tilrettelegge så alle i gruppen lærte mye på sitt nivå." Silja Hjelmstadstuen.

Svein Erik

Svein Erik er tidligere løper i Norgestoppen.Han begynte med friidrett i Bækkelagets Sportsklubb/BSK da han var 9 år. Han har løpt 800 m på 2.00 - 1.500 på 4.00 - 3.000 på 8,43 - 10 km på 32,30 - 1/2 - maraton. 

Av trenerutdanning har Svein Erik Trener 2-kurs i friidrett og langrenn. Han har lang trenererfaring. Jobbet som instruktør i 21 år - og er i dag sykkel-, friidrett- - og skitrener.

"Vi var alle stårlende fornøyde!" Lampeland bibliotek, hele gjengen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.