Learn2Kayak


Learn2 Gruppen

Learn2Kayak er en del av Learn2 Gruppen, som ble stiftet i januar 2009, som et enkeltmannsforetak med én idrett (Learn2Ski) og en instruktør, Siri Halle. Ettersom Halle også selv er en erfaren padle-entusiast var Learn2Kayak en av de første idrettene som ble innlemmet i Learn2. Learn2Kayak ble etablert i 2013.

Utgangspunktet for alle Learn2-idrettene er: Proffe instruktører, kurs over kun 1-2 ganger i små grupper med god personlig oppfølging.

Siden Learn2 ble grunnlagt i 2009 har 30.000 deltatt på kurs i Learn2Ski, Learn2Kayak, Learn2Run og Learn2Windsurf.

I alle idretter søker vi kontinuerlig å bli bedre til å formidle teknikk og med det bidra til økt idrettsglede, mer trening og bedre helse.


Learn2Kayak

Visjon: Skape en folkesport-bevegelse med trygge padlere

Misjon: Å formidle sikker padling, slik at deltagere kan oppleve denne flotte sporten på en trygg måte. Vi skal formidle dette på en energisk og inspirerende måte, slik at kurset blir en av mange flotte opplevelser i kajakken.

Learn2Kayak følger våttkortstigen til Norges Padleforbund, og alle instruktørene er sertifiserte. Learn2Kayak formidler trygg padling, for trygg padling i sjøen.

I Learn2 driller vi instruktørene i formidling av teknikk til kundegruppene vi underviser. Våre instruktører er drillet, men også svært erfarne og populære.

Learn2Kayak-kursene avholdes på Sollerudstranden i Oslo, rett ved Lysaker.

Kursoversikten