Learn2Kayak - Kunderegler

 

GDPR

Personvern er viktig for oss og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Vår personvernerklæring gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Les mer her.

 

Antallet deltagere

Minimumantallet er 6 deltagere. I de få tilfellene det er færre enn 6 deltagere vil de påmeldte få tilbud om nytt kurs og kan velge i alle ledige kurs (og turer).  


Ferdighetsnivå og alder - kurs eller privattime?

Vi i Learn2Kayak er opptatt av å lære deg sikker padling - slik at du kan ferdes trygt i kajakken i sjøen. Derfor er sikkerhet et nøkkelord på våre kurs. Instruktørene våre vil, til enhver tid, ta hensyn til alle i gruppen. Om du har særskilte helsemessige utfordringer som krever ekstra oppfølging, anbefaler vi at du tar privattime(r) før du melder deg på kurs. Det er ikke krav til at du kan svømme. Deltagere under 15 år kan ta kurs som privattime.


Ved sykdom

Hvis du er syk og leverer oss sykemelding, vil du få anledning til å bli med på et senere kurs der det er plass. Da er det viktig at du melder ifra straks du er syk og leverer sykemelding til oss. Det er altså ikke anledning til å si at man er syk og kreve nytt kurs eller refundering av kurskontingenten.

Skader

Learn2Kayak står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene. For skader før kurs gjelder reglene for kursbytte, beskrevet rett under.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til [email protected] med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til (innen samme sesong). Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter 

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

 

Kursoversikten