Learn2    Kursoversikt    Turer   Instruktørene    Steder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Kontakt    🇬🇧

Kunderegler

Antallet deltagere

Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene det er færre enn fire deltagere vil de påmeldte få tilbud om nytt kurs og kan velge i alle ledige kurs. Maksantallet på hver kursgruppe er 12 deltagere.


Ved sykdom

Hvis du er syk og leverer oss sykemelding vil du få anledning til å bli med på et senere kurs der det er plass. Da er det viktig at du leverer sykemelding til oss. Det er altså ikke anledning til å si at man er syk og kreve nytt kurs eller refundering av kurskontingenten.


Skader

Learn2Kayak står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til [email protected] med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter 

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.