Learn2    Kursoversikten    Instruktørene    Kurssteder    Online-kurs    Gavekort    Om oss    Blogg    Kontakt    🇬🇧

Kurssteder - veibeskrivelser - status

.

.

.

.

.

.

 

 

  • Her vil du finne informasjon om kursstedene våre, veibeskrivelse dit og oppmøtested.
  • På denne siden vil vi også oppdatere status for kursene. Det vil for eksempel typisk være om det er fare for flytting, evt utsettelse av kurs pga snømangel.
  • Selv om januar og februar er svært hektisk tid på Learn2Ski-kontoret, vil vi prøve å innhente smøretips for ditt kurssted. Det er selvsagt ingen garanti for at vi treffer helt riktig. Noen ganger er det vanskelig å spå skiføret, spesielt rundt 0 grader.

Frognerseteren - hovedkurssted

Frognerseteren

Google maps code: 59°58'37.9"N 10°40'43.4"E

Bil. Kjør opp til Holmenkollen. Passer riksanlegget. Etter ca 2 km (første avkjørselen etter riksanlegget) tar du til høyre inn til Frognerseteren. Finn en parkeringsplass og så møtes vi rett over veien fra den store parkeringsplassen før man kjører ned i dumpa. Altså møteplassen er utenfor sørøst-siden av Heftey villaen! Vær oppmerksom på at det er litt utfordrende å finne en god parkeringsplass, så beregn god tid.

T-bane. Ta Frognerseterbanen til endeholdeplassen og følg skiltet løype ned til Frognerseteren. Spør etter Heftey-villaen. Det er det store sorte huset på sørsiden av veien på Frognerseteren! 
Vi møtes på nedsiden av Heftey-villaen, der lysløypa krysser Korketrekker'n

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Vi holder kurs på Frognerseteren nesten hver helg i vinter. Vi holder også 3 kvelders-kurs mandager og tirsdager gjennom vinteren.

Smøretips for kursene med oppstart 20. og 21. januar: Det er rundt -5 og -7 grader og det har kommet mye snø. Det er drømmeforhold nå. Det holder fint med blå-extra voks 😊.

Kurssteder fra A til Å

Asker - Solli

Adressen er: Solliveien 158 1384 Asker. For kart og veibeskrivelse, klikk her.

Parker ved den store parkeringsplassen på Solli. Beregn 10 minutter ekstra tid, for vi møtes på toppen av den første lange bakken, forbi Solli Gård og opp på det åpne platået 150 meter overfor Solli gård. Vi møtes ved stolpen på platået!

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart fra Solli er 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Smøretips for 16. januar: Lyselilla voks. Det vil være mye nysnø og kun -1 grad. Ikke ha mykere (varmere voks), for da kan du få kladder.

NB: På grunn av mye nysnø, beregn ektra god tid til transport og parkering.

Bardufoss

Kjør opp til Rustahøgda midt mellom Andselv og Heggelia. Ta av fra E6 opp til Bardufosstun, når man kommer opp til tunet er det en parkeringsplass på venstre side 30 meter før tunet. Der parkeres det og man møter i lysløypa rett ved siden av parkeringsplassen!

Her kan vi holde kurs for egen gruppe. Interessen er for lav for å sette opp åpne kurs.

Beitostølen

Kommer man fra Fagernes er det første vei til venstre når man kommer til selve Beitostølen. Du vil der ha KIWI på din høre hånd, men du skal altså til venstre ned en litt bratt bakke. Etter ca 200 meter deler veien seg i et Y-kryss. Her tar du igjen til venstre til Skistadion. Etter nye ca 200 meter er du ved stadion.

Finn en parkeringsplass og trask ned til stadion som her ligger til vestre for parkeringen. Vi møtes utenfor garasjen på nedsiden av det store huset på stadion, rett til høyre for skytebanen.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Kursene på Beitostølen arrangeres helgen 27-28 januar.

Bergen - Frotveit

Følg E39 Osveien i retning Os. Ta av mot Bontveit ved Kalandsvannet. Følg veien til skianlegget. Parkering på høyre siden av veien.

Oppmøte ved starten av lysløypa. Hvis du bruker gules siders kart, så søker du på Frotveit og Bontveit.

Status 15. januar: Kraftig vind fram til kl 19 i kveld. Det vil si at klassisk-kurset utsettes til neste mandag. Vinden løyer mye til skøyterne skal i "vinden" og de risikerer heller ikke kladder. Så skøyterne kan komme i til dyst i kveld for kurskveld 2.

NB: Vi har satt opp nye kurs i Bergen! Med oppstart 1. februar.

Bodø

Møtested Bestemorenga er ved den røde tidtakerbua nede på sletta.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Kursstart for både skøyte-kursene og klassisk-kursene er utsatt til 23. januar.

Budor

Veibeskrivelse fra Løten/Hamar. Følg veien fra Brenneriroa RV 25 (lyskrysset) mot Budor. Fortsett noen 100 meter forbi avkjøring til alpinbakken og ta av til venstre. Vær oppmerksom på at veien er bomveg med kr 60 i avgift (kort og kontant). Parkering er gratis.
Frammøtested: Budor Gjestegård

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹I Budor holder vi kurs helgene 20-21 januar og 10-11 februar.

Smøretips helgen 20-21 januar er blå voks 😊.

 

Bærums Verk

Adressen er: Gruvemyra 68, 1354 Bærums Verk. Google Maps kode: 59.941875, 10.488989.

Fint om dere parkerer ved Gullhaug skole, like nedenfor. Den lille parkeringsplassen ved stadion blir så full og er forbeholdt klubben som holder til i løypa her. Beregn god tid. Det tar ca 10 min å gå fra Gullhaug skole. Vi møtes ved siden av "Sukkertoppen", som er haugen med snø ved inngangen til stadion. Se webcamera.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart fra Bærums Verk er 30. januar. I år har vi kun klassisk-kurs fra Bærums Verk.

 Smøretips 17. januar: Lyselilla voks fra Swix eller Multigrade fra Rode. 

Drammen - Konnerud

Fra Drammen: Konnerud ligger på sør-siden av Drammen - på Strømsø-siden. Konnerudgata går fra Strømsø og opp til Konnerud. Følg Konnerudgata ca. 5 km til Statoil-stasjon og ta inn til høyre på Gramsborgveien. I rundkjøring: Ta 3. avkjøring ut på Jarlsbergveien. Følg denne 1 km til du kommer til Sletta. På Sletta ligger Konnerud IL’s klubbhus, skøytebane og parkering. Møteplass: Rett ut i lysløypa bak klubbhuset.

Fra Vestfold: Ta av E-18 mot Sande N. Rv 313, og til høyre i rundkjøring. Etter 600m, sving til venstre inn på Gamle Sørlandske og skilting mot Tuft. I rundkjøring etter 2,3 km ta 2. avkjøring mot Konnerud. Hold venstre ved Skoger kirke. Du er nå på Jarlsbergveien. Følg denne til Sletta. På Sletta ligger Konnerud IL’s klubbhus, skøytebane og parkering. Møteplass: Rett ut i lysløypa bak klubbhuset.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart i Drammen 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.
🔹Helgene 13-14 januar og 27-28 januar holder vi nybegynnerkurs.

Smøretips for kurs mandag 15. januar er lyselilla voks eller mer spesifikt Multigrade fra Rode😊. Unngå lilla eller varmere. Det er mye ny snø og da kan det bli kladder.

Drammen - Spiralen

Kjør opp Spiralen og rett etter at du kjører ut av spiralen (tunnelen) er du på toppen og ser p-plassen. Her parkerer du og herfra ser du lysløypa.

Vi møtes på p-plassen ved starten av løypa.

Elverum

Terningmoen. Vi møtes ved Terningen Barnehage.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Kursstart i Elverum er 17. januar. Gjelder både kursene i klassisk og i skøyting.

Fossum

Adressen er: Ankerveien 245, 1359 Eiksmarka.

Bil: Fra Røa-krysset kjør rett vestover. Etter ca 500 meter passerer du Lysakerelven og da står det også at du er i Bærum. Rett etter tar du til høyre. Kjør ca en km til toppen av en lang slak bakke. Her tar du til venstre. Herfra tar du av til høyre, etter ca 300 meter, til den store parkeringsplassen på nedsiden av Fossumbanen. Det er p-avgift her. Når du går fra denne P-plassen til Fossum, sluses du igjennom en åpning mot hoppbakken. Rett innenfor denne "slusen" er det et rødt hus: Sekretariat-bygget. Vi møtes utenfor sekretariat-bygget!

Kollektivt: T-Banen retning Østerås, gå av på Eiksmarka stasjon (16 min fra byen), bytt til buss 732 til Fossum (4 minutter). Da er du ved løypa. Møt oss utenfor sekretariat-bygget nedenfor klubbhuset.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 31. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.
🔹Vi holder også helgekurs for voksne og unge helgen 10-11 februar.

Smøretips for 17. januar: Lyselilla voks.

Geilo

Når man kommer fra riksveg 7 Hallingdal ligger den på venstre side rett etter Esso-stasjonen. Når man kommer fra riksveg 7 vestfra kjører man rett fram i rundkjøringen, forbi en Statoilstasjon og til høyre etter den. Når man kommer Numedal og over Kikut tar man til høyre i rundkjøringen og passerer Statoil-stasjonen og til høyre etter den. Man ser Geilohallen fra bilveien. Oppmøte ved inngangen til Geilohallen.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Vi holder kurs 3-4 februar på Geilo. Gjelder både klassisk- og skøytekurs.

Gjøvik

Vi møtes på Gjøvik skistadion utenfor klubbhuset/mål på stadion. Gjøvik skistadion ligger like ved Eiktunet som det er skiltet til fra Gjøvik sentrum.
Fra Gjøvik sentrum følger du Hunnsvegen fram til Øverbyvegen og tar til høyre oppover. Følg Øverbyvegen oppover til du passerer Eiktunet på høyre hånd. Da svinger du av til venstre og kjører frem til klubbhuset.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 23. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

 

Hafjell

Oppmøte utenfor Pellestova Hotell.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 20-21 januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Hamar - Gåsbu

Kjør av E6 ved Vienkrysset (Furnesvegen). Kjør 450 fra østre rundkjøring i Vienkrysset, mot Ridabu og Ingeberg. Sving til venstre mot Ingeberg og skilting til Gåsbu. Følg så Gåsbuvegen i 12km til Gåsbu. Vi møtes utenfor det store huset ved start/mål på Gåsbu skistadion.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Smøretips for kurs mandag 15. januar er blå-extra voks.😊

Hemsedal

Oppmøte utenfor Skogstad Hotell. Herfra er det 2 min gange til skiløypa.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Kurs helgen 20-21 januar og 27-28 januar.

Hovden

Vi møter opp utenfor Hovdehytta.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Vi holder skikurs på Hovden helgen 13-14 januar og 20-21 januar.

Smøretips for kurs 20. og 21. januar er blå voks.😊

Jessheim - Gjerdrum

Veibeskrivelse: Vi møtes på Veståsen skole som har adresse Fjellvegen 40 se vedlagte link: http://kart.gulesider.no/m/90mo2

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Kongsberg

Skikurset arrangeres ved Kongsberg Skisenter. Vi møtes ved inngangen til lysløypa!

Kristiansand - Jegersberg

Jegersberg ligger like ved Universitetet i Agder(UIA), Kristiansand.
Kjør til rundkjøring ved UIA/Spicheren. Kjør ca 300m fra rundkjøring mot Gimlekollen.
Se etter parkeringsplass på venstre side ved fotball-bane (Bakken opp flater ut her).
Parker og finn sti/lysløype start mot vest, ikke ta på skia nå, det er for bratt!
Gå ca 100 m ned til (lys)løypa og du finner skikurset!

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Skikursene i Kr. Sand starter 1. februar. Det gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Lillehammer - Birkebeineren skistadion

Vi møtes ved starten på Lysløypa, der p-plassen møter skistadion. For kart og veibeskrivelse, klikk her.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 22. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Nannestad - Nordåsen

Kjører du fra Gardermoen mot Hønefoss følger du bare rett frem i rundkjøringene til du ser avkjørsel til Maura. Fra avkjørselen kjører du ca 2 km. Der kommer du til et T-kryss. Her tar du til høyre. Etter kun 100 meter ser du en bensinstasjon på din venstre hånd og rett etter bensinstasjonen står det et skilt til skistadion fortsatt på venstre hånd. Her følger du veien oppover og oppover til du kommer til stadion. Du passerer en bom og må betale 30 kr, her kan du betale med kort. Møteplass: Vi møtes rett på stadion-siden av det store huset.

Se denne linken for web-camera på stadion. Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har også egen facebook-side.

Smøretips for 15. januar: Blå voks. Snøen laver ned :)

Nittedal - Sørli

Sørli. Følg Trondheimsveien (Riksvei 4) til Nittedal, ta av til venstre v/Glømmi Sport.
Kjør Stasjonsveien opp ca. 2 km, ta til venstre Sørliveien. Kjør så langt du kan komme til parkeringsplassen og parker der. Fra Hakadal, kjør Riksvei 4, ta av til høyre v/Glømmi Sport Stasjonsveien.
Gå forbi klubbhuset, oppmøte ved bommen.

Oppegård - Greverud

Kjør til Oppegård Golfbane. Parkér på p-plassen innerst Herfra ser du låven. Vi møtes på haugen ved låven.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Oslo - Grorud

Med bil: Ta av fra RV 4 Tronheimsveien til Grorud. I første lyskryss etter avkjøringen ta til høyre. Kjør rett forbi den store bussplassen. Fortsett Bergensvei rett opp gjennom boligområde. Hold rett fram opp en bratt bakke og du kommer til parkeringsplassen nedenfor badedammen på Grorud.

Kollektivtrafikk: T-banens linje 5 Vestli til Grorud. Gå opp til bussplassen, og ta til venstre opp Bergensveien. Følg deretter beskrivelse som ved bil. Regn 15-20 min gange fra banen til møtepunktet. Oppmøte ved bommen på østsiden av dammen.

Google Maps code: 59.971091, 10.882226.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Foreløpig er det satt opp kun nybegynnerkurs på Grorud. Helgene 10-11 og 24-25 februar.

Oslo - Holmenkollen

Bil: Kjør opp til Holmenkollen riksanlegg. Det er en liten parkeringsplass rett på venstre side når dere har passert under de to broene som skiløypa går over. Hvis denne plassen er full, følger dere veien innover i riksanlegget. Det er mulig å parkere langs denne veien. Veien fortsetter til hoppet og ved hoppet er det en stor parkeringsplass.

T-bane: Ta Frognerseterbanen og gå av ved Holmenkollen stasjon. Når dere har gått av banen og opp til veien (Holmenkollveien) går dere oppover til dere ser anlegget. Beregn 10-15 minutter på å gå fra stasjonen.

Oppmøtested: Ved kongestatuen. Google map kode: 59.965214, 10.670457.
For privattimer dagtid er oppmøtested ved mål på stadion.

Oslo - Linderudkollen

Adressen er: Opp til Lachmannsvei fra Kjelsås eller Grefsen og til høyre og følg oppover. Beregn litt god tid. Parkeringen er før Sportsstua.
Vi møtes i lysløypa, rett nedenfor sportsstua. GPS koordinator: 59.97069º N, 10.81490º Ø
59° 58′ 14.5″N, 10° 48′ 53.6″Ø

Google Maps kode: 59.970628, 10.814259

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Skikursene på Linderudkollen starter 1. februar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Oslo - Maridalen

Låkeberget i Maridalen. Med bil: Kjør Maridalsveien først til dit veien blir landevei (Brekke), herfra kjører du videre i ca 2 km. I starten på en litt bratt nedoverbakke får du en stor parkeringsplass på din venstre hånd. Kjør inn her og finn en parkeringsplass. Her er det godt med parkeringsplasser. Hvis du ender opp med å kjøre ned en bratt bakke ned til en stor gård så har du kjørt akkurat litt for langt. 
Vi møtes ved bommen ved parkeringsplassen. Der lysløypa starter.

Google Maps kode: 59.981506, 10.752802.

Oslo - Skullerud

Adressen til Skullerudstua er: General Ruges vei 106.
Vi møtes ved bommen mellom parkeringsplassen og Skullerudstua, se bildet til venstre.

Her er link til web-camera fra stadion.

Google Maps kode: 59.864597, 10.845819.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Smøretips for kurs mandag 15. januar er blå voks eller enda bedre: mer spesifikt Multigrade fra Rode😊. Unngå lilla eller varmere. Det er faller mye ny snø og da kan det bli kladder.

Oslo - Sognsvann

Adressen til parkeringsplass-området er: Sognsveien 228, 0863 Oslo.
Her (som over) er det også greit å bruke den store p-plassen på Sognsvann til parkering eller om man kommer dit med T-bane (siste holdeplass).
Fra endeholdeplassen på T-banen går man rett frem i 200 meter. Da kommer man til den "berømte" bommen.

Google Maps code: 59.969068, 10.731749.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Vi holder kurs fra Sognsvann helgen 27-28 januar. Vi kurser på Gaustadjordene primært.

Romerike - Rælingen

Veibeskrivelse fra Lillestrøm: Kjør mot Rælingstunnelen, og ta til venstre i rundkjøringa rett før tunnelen. Følg Nedre Rælingsvei(120) mot Fjerdingby i ca. 1,5 km. Ta til høyre opp Longsdalen. Sving til venstre på toppen inn på Øvre Rælingsvei, og følg denne i en drøy kilometer. Marikollen ligger da på høyre side.

Vi møtes ved brua der skiløypa går over bilveien.

Sjusjøen

Kjør noen hundre meter forbi KIWI så får du P-plassen på høyre hånd. Oppmøte ved tunnelen ved parkeringen til Sjusjøen Stadion.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Vi holder kurs nesten hver helg på Sjusjøen og har satt opp mange privattimer.

Smøretips for 19-21 januar: Blå voks 😊

Skien - Jarseng

Vi møtes ved Jarseng Sportsstue. Jarsengveien 150, 3719 Skien.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Kursene i Skien starter opp 24. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.

Tromsø

Her er veibeskrivelsen for Tromsø:
Kjør nordover langs stakkevollveien, ta av til høyre mot universitetet ved Erling Kjeldsens veg, og ta av til høyre mot UIT midtveis i bakken. Kjør rett frem i første rundkjøring og ta til høyre i neste kryss. Deretter venstre i første kryss og inn til Tromsøhallen. Vi møtes på stadion nedenfor klubbhuset. Ps. Gå på gulesider.no og søk på "tromsøhallen" dersom du skulle være usikker på beliggenhet/kjørerute.

I Tromsø har vi satt opp privattimer.

Trondheim - Estenstadmarka

Vi møtes ved Bekken parkeringsplass ved Estenstadmarka. Hvis du kommer med buss, går du av ved Loholt alle. Herfra går du veien innover jordene (følg blå stiplet linje på kartet, under) til du kommer til Bekken parkeringsplass.

Trondheim - Granåsen

Granåsen skianlegg. Møtested er ved ”Sparebank 1 hytta” ved hoppbakken i Granåsen.

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 29. januar. Gjelder både klassisk- og skøytekursene.
🔹Vi har også kurs helgen 3-4 februar.

Smøretips for 17. januar: Blå ekstra voks, men gjerne grunnsmurning i bunn, enden tynt lag med lilla eller blått klister, eller grunnvoks, slik at voksen sitter bedre.

Tønsberg - Borgheim

Borgheim Golfbane på Nøtterøy. Vi møtes på p-plassen ved starten av skiløypa. 

Instruktør: Bjørnar

🔹Kursene finner du via kursoversikten, som du finner i menyen øverst på denne siden.
🔹Neste kursstart er 22. januar. Kun kurs i klassisk.
🔹Vi har også kurs helgen 3-4 februar. Både kurs i klassisk og skøyting.

Smøretips: 22. januar. Det er fine forhold på Borgheim nå og meldt -3 grader. Tipset er Rode Multigrade, eventuelt VR45 (blå extra) 😊.

Reservearenaer

Gullbotn - ved Bergen

Gullbotn skistadion ligger langs RV 7 på vei til Kvamskogen. Fra Bergen kjører du i retning Voss til Tvengereid. Her tar du til høyre i rundkjøringen og følger RV 7 mot Kvamskogen. Du vil se Gullbotn skistadion på din høyre hånd. Det er ca 40-45 minutter kjøring fra Bergen sentrum. Vi møtes på P-plassen!

Sandrip - ved Kristiansand

Sandripheia Fritidspark Les mer om Sandripheia
Kjør Riksvei 9, "Setesdalsveien" fra Kristiansand mot Evje, ca 20 km. Når du passerer Skarpengland, kjører du videre opp bakken, Rv 9. Se etter skilt "Sandripheia" til høyre, ca 1km fra Skarpengland. Kjør til hoppbakken/parkeringsplassen i enden av denne veien.

Strai - ved Kristiansand

Sted: Lysløypa på Strai. Kjøretid fra sentrum: ca 10 min.
Kjørerute fra sentrum: Velg Setesdalsveien og kjør til Straitunet Barnehage (Setesdalsveien 277) og ta til venstre straks etter denne og finn Parkeringsplass på høyre side, ca 40 m fra Setesdalsveien.
Vi møtes på der!

Rulleski

Fornebu

Vi møtes på p-plassen utenfor det gamle flytårnet og caféen der.

Maridalen

Låkeberget i Maridalen. Kjøre Maridalsveien først helt til veien blir landevei, kjør videre i ca 2 km. I starten på en litt bratt nedoverbakke får du en stor parkeringsplass på din venstre hånd. Kjør inn her og finn en parkeringsplass. Her er det godt med parkeringsplasser. Vi møtes ved bommen ved parkeringsplassen. Det vil si der lysløypa starter.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.