Holmenkollstafetten. Vårens vakreste ..

 

Hvorfor Holmenkollstafetten?😀

Holmenkollstafetten er som en gigantisk fest for løpere i Oslo, og her er hvorfor det er så kult å være med:

  1. Samarbeid og lagånd: Tenk deg å være med i et lag der dere alle pusher hverandre mot målstreken. Det er som å være med i en superkul gjeng hvor alle heier på hverandre!

  2. Mål og motivasjon: Å ha et konkret mål å jobbe mot gjør treningen mye morsommere. Holmenkollstafetten gir deg en skikkelig grunn til å komme deg ut og løpe.

  3. Bli sunn: Løping er jo kjent for å være bra for helsa, og denne stafetten og treningen til den er intet unntak. Du får litt bedre kondisjon, sterkere hjerte og kan kanskje til og med droppe noen kalorier underveis!

  4. Følelsen av å være en helt: Å fullføre et løp som dette føles som å være en superhelt! Uansett om du løper fort eller sakte, er følelsen av å krysse målstreken helt fantastisk.

  5. Sosial moro: Etter løpet er det gjerne en fest med laget og andre løpere. Det er en flott mulighet til å bli kjent med nye folk og dele løpehistorier.

  6. Bare opplevelsen: Tenk deg å løpe gjennom gatene i Oslo mens folk heier og klapper for deg. Det er en opplevelse du aldri kommer til å glemme!

Så, hvorfor sitte på gjerdet når du kan være med på moroa? Bli med eller dra i gang et lag!

Vil dere være godt forberedt og få ekstra motivasjon og fremtidig glede ved løpingen? Ta kontakt, så ordner vi et teknikkurs til dere! 

Abonner på vårt e-brev

Få nyttige råd og gode tilbud 1-2 ganger i måneden. Meld deg av når du vil.