Hvordan motivere deg for å løpe?

HVORDAN MOTIVERE DEG FOR Å LØPE?

Sett deg mål:
Tenk på løpeturene dine som slags skatter på en skattekart – du vet hvor du vil, og det er en spennende reise for å komme dit!
Kanskje drømmer du om å krysse målstreken på ditt første 5-kilometerløp eller bryte din personlige rekord på halvmaraton. Skriv ned disse målene, og heng dem opp på et sted der du ser dem hver dag. De vil minne deg om eventyret som venter.

Finn en løpepartner:
Tenk deg å ha en kompanjong på løpeturen – en venn som deler dine triumfer og utfordringer. Sammen kan dere utforske nye stier, pushe hverandre og le hele veien til målstreken.
Variér treningen:
Slipp løs eventyreren i deg! Utforsk nye stier, kast deg ut i intervalltrening som en ekte atlet, eller bli med på en energisk gruppetime. Løping skal være en reise, ikke en monotont skritt-for-skritt.

Bli med på løpekurs:
Å lære bedre teknikk vil gi mer løpeglede og dermed mer motivasjon for å løpe. Meld deg på løpekurs i dag og opplev fremgangen!

Belønn deg selv:
Etter en uke med hardt arbeid, hvorfor ikke unne deg en smakebit av favorittmaten din? Du har fortjent det! Og når du når målene dine, gi deg selv en high-five og kanskje til og med invester i de nye, freshe løpeskoene du har siklet på.

Fokus på fremgang, ikke perfeksjon:
Tenk på det som en reise gjennom et fantastisk landskap – det er noen stigninger og nedturer underveis, men det er også fantastiske utsikter og øyeblikk som tar pusten fra deg. Ikke la små tilbakeslag eller dårlige treningsdager ødelegge utsikten. Ta det dag for dag og feire hver lille seier!

Visualiser suksess:
Lukk øynene og se deg selv løpende over målstreken med et smil fra øre til øre. Visualisering kan være en kraftig drivkraft på reisen din mot suksess. Så sett kursen og visualiser eventyret som venter!
Med disse tipsene vil du snart oppdage at løping ikke bare er en trening – det er en levende, pulserende reise mot dine egne seire og suksesser!

Abonner på vårt e-brev

Få nyttige råd og gode tilbud 1-2 ganger i måneden. Meld deg av når du vil.